1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2014 23:12

Μέγιστη ποινή και υποβιβασμός

Με την μέγιστη ποινή των 120 ημερών τιμωρήθηκαν από την ΚΕΔ  οι διαιτητές Βαγγέλης Μαρκάτσας  και Νέστωρ Τσίτσικας αλλά και η γραμματέας του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, κ Ιόλη Πανίδη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εν λόγω διαιτητές υποβιβάζονται, δηλαδή θα μπορούν να σφυρίζουν αγώνες Α2 κατηγορίας.
Η ανακοίνωση

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, που προσκλήθηκε νόμιμα από τον Πρόεδρό της, συνεδρίασε σήμερα 29.1.2014 με θέμα την επιβολή ποινής σε βάρος των Διαιτητών του Αγώνα της Α1 Γυναικών της 21.12.2013, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ και αφού έλαβε υπόψη της:

1. Τα άρθρα 7, 8, 9 και 12 του Κανονισμού Διαιτησίας της Ε.Ο.ΠΕ.  

και 

2. Τις γραπτές απολογίες των Διαιτητών κ.κ. ΜΑΡΚΑΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΗ ΙΟΛΗΣ

Αποφασίζει ομόφωνα την επιβολή της μέγιστης ποινής, δηλαδή, τον αποκλεισμό για εκατόν είκοσι (120) ημέρες, λόγω παράβασης του Κανονισμού Παιδιάς στον προαναφερόμενο αγώνα, στους παρακάτω διαιτητές:

ΜΑΡΚΑΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΝΕΣΤΩΡ

ΠΑΝΙΔΗ ΙΟΛΗ

Η ισχύς της ποινής ορίζεται από τις 29.1.2014 έως τις 29.5.2014.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

16 σχόλια

  • Comment Link Volley Flower Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 20:21 posted by Volley Flower

    Φαίνεται η εμπάθειά σας για ορισμένους διαιτητές...πάντως στα σφυρίγματα είναι πολύ καλοί τόσο ο κ. Μάλφας όσο κι ο κ. Μιχαήλογλου.Κρίμα ου δεν τους βλέπουμε και σε ανώτερες κατηγορίες...Αγαπητοί "men" , μάλλον δεν έχετε παίξει ΠΟΤΕ βόλλεϋ...πολλές ομάδες έχουν κ τμήμα ενηλίκων...ποτέ δεν είναι αργά...

  • Comment Link whatever Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 14:34 posted by whatever

    Γελάει ο κόσμος... Μπαίνεις να διαβάσεις μία είδηση για τρεις διαιτητές που τιμωρήθηκαν γιατί αποδεδειγμένα τα έκαναν μαντάρα σε ένα παιχνίδι και τα μισά σχόλια είναι αφιερωμένα σε έναν άλλο, άσχετο με το θέμα! Άσε που τα διαβάζεις και καταλαβαίνεις ότι είναι από "συναδέλφους" τους, που είτε θέλουν να επωφεληθούν αυτοί από την κατάσταση, είτε απλά έχουν προσωπικές συμπάθειες και εμπάθειες. Δεν αφήνετε καλύτερα τις ίντριγκες και τα ξεκατινιάσματα να αρχίσετε να σφυρίζετε καλά, που κάθε εβδομάδα πονάνε τα ματάκια μας και τα αυτάκια μας από τα φαλτσοσφυρίγματα;

  • Comment Link  Μπαξες    Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 14:00 posted by Μπαξες

    Μεγα σενα αλλο θεμα γραφουν για το Γεροθοδωρο οτι ειναι παιχτησ του ΟΣΦΠ.Τρεχα ρε παλι σε κανα ιντερνετ καφε να πεις βρωμιες παλι για το Μαλφα οτι τα γραφει αυτος αυτα για να του φαει τη θεση........χαχαχαχα
    Ποσο εισαι λιγος σταληθεια κ αλαζονας τελικα οεο που σεχουν κ για προεδρο????

  • Comment Link men Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 17:38 posted by men

    Volley Flower μην ανησυχεις απ'ολα θα γινει οποτε μπορει να σε κερασει για τα καλα λογια που εγραψες...καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

  • Comment Link ase mas re file Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 11:49 posted by ase mas re file

    ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΦΑ ..ΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ Ι ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ