1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2024 00:18

Ηρακλής Κηφισιάς: Ανανέωσε με Κώστα Ταμπουρατζή για τέταρτη χρονιά

Με τον Κώστα Ταμπουρατζή θα πορευτεί στην Πρι Λιγκ 2024-25, ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου της Κηφισιάς ήρθε σε συμφωνία με τον «σκηνοθέτη» της ανόδου για τέταρτη σεζον.

Ο κ.Ταμπουρατζής μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, Νίκο Κρέτση και Χρήστο Βαρατάση, οδήγησαν την ομάδα της Κηφισιάς σε μια εκπληκτική πορεία καθώς κατέκτησε αήττητη  το πρωτάθλημα της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών με 26 σερί νίκες (κανονική περίοδο-πλέι οφ).

Ο πανύψηλος κόουτς του Ηρακλή που ως παίκτης έκανε καριέρα λίμπερο, αγωνίστηκε δύο φορές σε Κηφισιά, Ολυμπιακό, ενώ πέρασε από Ηρακλή Χαλκίδας, Χαϊδάρι, Τυφώνα Ηρακλείου, και διατέλεσε πρώην ομοσπονδιακός προπονητής μπιτς βόλεϊ Ελλάδος, Κύπρου, Φινλανδίας, δήλωσε για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον σύλλογο των βορείων προαστίων :

«Χαίρομαι για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ηρακλή. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη αλλά και την άριστη συνεργασία. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με το πλάνο της ομάδας για την επόμενη μέρα.

Με την φετινή άνοδο κλείνει μια μακρά περίοδος στην οποία καταφέραμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Πλέον διανύουμε την μεταβατική μας περίοδο, και προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά και έξω-αγωνιστικά για την νέα σεζόν.

Στόχος μου είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα με ποιότητα, αγωνιστική ταυτότητα και υψηλή συνοχή. Ο Ηρακλής θα κάνει και του χρόνου ένα βήμα ψηλότερα.».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ