1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2018 12:25

Βασίλης Μανθάτης: «Με πολύ δουλειά θα βελτιωθούμε»

Μετά την ήττα του Ηρακλή Κηφισιάς από την ΑΕΚ, για την 10η αγωνιστική της Pre League ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε στο Volleynews.gr για τον αγώνα και για την επόμενη αγωνιστική με το Αιγάλεω.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν πλήρεις, είχαμε όλες τις παίκτριες στην διάθεση μας. Στο πρώτο σετ ίσως μπήκαμε κάπως αγχωμένοι λόγω της «φανέλας» που αντιμετωπίζαμε. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο σετ, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική επίδοση των κοριτσιών, ειδικά από την προσπάθεια στα δυο τελευταία σετ που πιέσαμε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που κάνει πρωταθλητισμό και έχει στόχο το πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να αρχίσουμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας, με την νέα χρονιά θέλω να μπούμε πιο δυναμικά και να σταθούμε πιο σωστά στο πρωτάθλημα, όπως θέλω εγώ». 

Για την παύση του πρωταθλήματος δήλωσε: «Τα κορίτσια παίρνουν μια «μίνι άδεια» μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου για να ξεκουραστούν. Από 27 Δεκεμβρίου θα είμαστε πάλι εδώ στο γήπεδο για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε λάθη και αυτοματισμούς. Θα δουλέψουμε στο να βάλουμε στο παιχνίδι μας το πλάνο μας, που τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να το δουλέψουμε λόγω τραυματισμών. Τώρα σιγά σιγά και μέσα από κάποια φιλικά που έχουμε κλείσει ήδη θα προσπαθήσουμε να βάλουμε αυτά τα πραγματάκια που θέλουμε στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο ματς με το Αιγάλεω. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να έχουμε υγεία και επιτυχίες».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ