1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2018 00:35

Ελένη Μεμετζή: «Σοβαρευτήκαμε, νικήσαμε και πάμε για ΖΑΟΝ»

Μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της ΧΑΝΘ με 3-0 σετ για την 2η αγωνιστική της Pre League γυναικών μίλησε στο volleynews η προπονήτρια της «ένωσης» Ελένη Μεμεζτή για τον αγώνα και την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ομάδα, κάναμε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο σετ ίσως επειδή ο αντίπαλος ηττήθηκε στο προηγούμενο ματς στην έδρα του με 3-0 και γι αυτό χαλαρώσαμε και πήραμε το σετ με δυσκολία. Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ σοβαρευτήκαμε, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και γι αυτό το ματς κύλησε σχετικά ήρεμα για εμάς».

Για το επόμενο ματς με τον ΖΑΟΝ πρόσθεσε: «Κοιτάμε το κάθε ματς που έρχεται, για μένα ως προπονήτρια όλα τα ματς είναι δύσκολα και επικίνδυνα. Αυτό φάνηκε και την προηγούμενη αγωνιστική με την Άρτεμις και σήμερα στο πρώτο σετ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι συνέχεια και να κοιτάμε τους στόχους μας. Θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα για το ματς με τον ΖΑΟΝ που θεωρώ ότι είναι μια καλή ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ