1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2018 09:21

Πρι Λιγκ: Χωρίς ντέρμπι η 2η αγωνιστική

Σε δύο δόσεις θα ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών. Μια αγωνιστική που απουσιάζουν τα ντέρμπι που είχαμε στην πρεμιέρα, καθώς τα τρία μεγάλα φαβορί ανόδου (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ), αγωνίζονται στις έδρες τους με θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους.

Η αρχή γίνεται σήμερα Σάββατο όπου στις 16.00 ο ΓΑΣ Μεσσαρά υποδέχεται στην καυτή έδρα του τον Πανιώνιο με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του, μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στο Ζηρίνειο με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Ένα τέταρτο αργότερα η ΑΕΚ μετά την σπουδαία νίκη στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις, αντιμετωπίζει την ΧΑΝΘ με στόχο το δεύτερο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα κλείνει στις 18.00 η Λαμία που και αυτή με ψυχολογία από το διπλό της πρεμιέρας στα Βριλήσσια και μπροστά στο «θερμό» κοινό της αντιμετωπίζει τον νεανικό Ηρακλή Κηφισιάς.  

Αύριο Κυριακή, το ενδιαφερόν εστιάζεται στη γειτονική μονομαχία μετά από πολλά χρόνια του Αιγάλεω με την Άρτεμις Κορυδαλλού.Το «Σίτι» με ηθικό από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και με τους φιλάθλους στο πλευρό του, στοχεύει στο δεύτερο σερί τρίποντο κόντρα στην νεοφώτιστη Άρτεμις ,η οποία στην πρεμιέρα προέρχεται απο εντός έδρας ήττα από την ανώτερη ΑΕΚ.

Ο μεγάλος θριαμβευτής της πρεμιέρας ΠΑΟΚ , ο οποίος πέτυχε σημαντική νίκη στην Αθήνα απεναντι στον ανταγωνιστή της ανόδου Παναθηναϊκό, περιμένει στην Μίκρα τον ΖΑΟΝ με στόχο το 2/2 που θα τον εδραιώσει στην κορυφή.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στο κλειστό του Χολαργού. Ο «πληγωμένος» Παναθηναϊκός ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, θέλει επειγόντως το τρίποντο κόντρα στα Βριλήσσια για να αλλάξει το κλίμα της ομάδας και να αποκτήσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Pre League - 2η αγωνιστική

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

16.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - ΓΣ Πανιώνιος, Διαιτητές: Καραπουλάκης, Αμαργιανιτάκης, Γραμματεία: Αβραμοπούλου, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης.

16.15: ΑΕΚ - ΧΑΝΘ, Διαιτητές: Βελώνης, Μαύρος, Γραμματεία: Καλιγέρη, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου.

18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς, Διαιτητές: Κολτσίδας, Μαυράκης, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού, Διαιτητές: Τσίτσικας, Μαρκάτης, Γραμματεία: Καστανή, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

17.30: ΠΑΟΚ - ΖΑΟΝ, Διαιτητές: Δημητρίου, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Βανδώρος.

18.00: Παναθηναϊκός - ΦΟ Βριλησσίων, Διαιτητές: Ράντσιου, Διαμαντής, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.




Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ