1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2017 01:44

Απόδραση ΖΑΟΝ από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΖΑΟΝ που υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας, με την ομάδα των βορείων προαστίων να κάνει την ανατροπή με 2-3 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ένωση με 2-1.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Λιώση που είχε σαν «όπλο» το μπλοκ, ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ αντίθετα η ΑΕΚ έπεσε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα σετ: 2-3 (13-25, 25-20, 25-15, 23-25, 10-15)


ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Γκρέκα, Ζίγκα, Οικονομίδου, Μπίσκου, Μαλουσάρη / Λύρα (λ), Βάθη, Ματιάδη, Αντωνιάδη, Βυζαντινού. 


ΖΑΟΝ (Λιώσης): Καρακάση, Ράγκου, Γιώτα, Κατσαντώνη, Φακοπουλίδου, Καπέλου / Κερασιώτου (λ), Οικονομοπούλου, Διασάκου, Κόνιαρη, Μολδοβανίδη, Μπαφατάκη.

Σχετικά άρθρα

  • Στον πάγκο του ΖΑΟΝ ο Μπάμπης Μυτσκίδης
     Στον πάγκο του ΖΑΟΝ θα συνεχίσει ο Μπάμπης Μυτσκίδης. Ο πρώην Μεσσήνιος προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας της Ζηρινείου και ήδη ξεκίνησε τις επαφές με διάφορες παίκτριες για την στελέχωση του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα ττης Πρι Λιγκ 2024-25.
  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στην ΑΕΚ και επίσημα η Σάρα Τσάριτς
     Και επίσημα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Σέρβας 23 χρονης (1μ93) διαγώνιας, Σάρα Τσάριτς
  • Volley League Γυναικών: Η Αφροδίτη Γιώτα KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής
    Η Κατερίνα Γιώτα της ΑΕΚ είναι η KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Ελληνίδα κεντρική με 12 πόντους, εκ των οποίων οι 5 από μπλοκ, οδήγησε την Ένωση στην σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του ΑΟ Θήρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ