1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-08-2015 16:54

Μένει στον Πορφύρα η Ευριδίκη Δελαγα

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μιά από τις ταλαντούχες αθλήτριες του Πορφύρα θα συνεχίσει ν αγωνίζεται στην ομάδα. Ο λόγος για την Ευριδίκη Δελαγα που πέρσι έπαιξε με υποσχετική από τον Αίολο Ταύρου, φέτος πήρε την ελευθέρας για να συνεχίσει στον Πορφύρα.
Μένει στον Πορφύρα η Ευριδίκη Δελαγα


Η ανακοίνωση


Ενα παιδί με ταλέντο και διάθεση για δουλειά, που ήλθε πέρσι στον Πορφύρα απο τον Αίολο Ταύρου, με υποσχετική, η Ευρυδίκη Δελάγα, συνεχίζει μαζί μας καθώς ήταν επιλογή της ίδιας και της οικογένειας της, αν κι είχε πολλές και τιμητικές προτάσεις, να μετακινηθεί με ελευθέρας στον Πορφύρα.

Η Ευρυδίκη Δελάγα, που γεννήθηκε το 1998 κι είναι μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, με πτυχία ήδη στα αγγλικά και τα γαλλικά, αγωνίζεται ως κεντρική και εντάσσεται στο ρόστερ της Γυναικείας ομάδας του Πορφύρα, ξεκινώντας προετοιμασία στις 24 Αυγούστου.
Θα αγωνισθεί και στις Νεάνιδες του Πορφύρα.

Σε μία δύσκολη σεζόν, στην τελευταία λυκειακή, με κοινή προσπάθεια, όλα θα συνδυασθούν.
Με επιτυχία.

Υπάρχει αθλητικό παράδειγμα στον Πορφύρα. Η Στέβη Χαλβατζή, που ως κεντρική αγωνίσθηκε στον Πορφύρα στην Γ΄Λυκείου, ήταν στις προπονήσεις μέχρι το τέλος Απριλίου και πέρασε απο τις πρώτες στη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών.

Και σήμερα είναι μέσα στις κεντρικές του Πορφύρα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με πολύτιμη προσφορά και προοπτικές στα 22 της για καριέρα στον σύλλογο μας
Διαβάστηκε 1217 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ