1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2022 21:16

«Καλαματιανός» για τρίτη χρονιά ο Κώστας Δαλακούρας

Για τρίτη χρονιά θα συνεχίσει στην Καλαμάτα 80 και στην Πρι Λιγκ ανδρών, ο εβρίτης, Κώστας Δαλακούρας Ο 32 χρονος (1μ97) ακραίος, ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 Εθνικής κατηγορίας για αρκετά χρόνια.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Γερμανία όπου τις σεζόν 2016 έως 2018 έπαιξε με την CV Mitteldeutschland, με την οποία κατέκτησε για δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας. Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Volleyleague με τις φανέλες των Κομοτηνή και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:« Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον εβρίτη αθλητή Κώστα Δαλακούρα!Ο Κώστας θα φορέσει για τρίτη χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας. Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Έχει ύψος 197 και είναι 32 ετών.

Ευχόμαστε στον Κώστα Δαλακούρα καλή αγωνιστική σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ