1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2013 00:59

Κράβαρικ: «Λάθη, λάθη, λάθη»....

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
«Λάθη, λάθη, λάθη» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, ο οποίος συνεχίζοντας επεσήμανε: «Μακάρι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος η υποδοχή μας να είναι τόσο καλή. Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε επιθετικές λύσεις και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο με τους πασαδόρους. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό που πήραμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο». Αναφερόμενος στον Εθνικό ο Αντρέι Κράβαρικ είπε. « Ο Εθνικός εμφανίστηκε όπως ακριβώς μπορεί και δίκαια πήρε τη νίκη».

«Κρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε»

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Παπαδημητρίου ανέφερε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα θα βγάλει σιγά - σιγά αυτό που ξέρει και μπορεί. Ξεκινήσαμε να μαζεύουμε βαθμούς και στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει ο απολογισμός». Όσο για τον Εθνικό ο παίκτης του Άρη είπε: «Είναι μια ομάδα με τον ίδιο κορμό απλά έχει κάνει μία δύο προσθήκες παικτών. Κέρδισε δίκαια. Εμείς προχωράμε και επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με τη Λαμία».
Διαβάστηκε 880 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ