1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-12-2014 00:38

Μαντέκας στον Πέτρογλου: «Κάνε κουράγιο φίλε...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο Ζηρίνειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Κηφισιάς και του Άρη βρέθηκαν οι Πέτρος Πέτρογλου, Μπάλσα Ραντούνοβιτς και Ίνοσλαβ Κρνιτς.

Η κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι δύσκολη και οι παίκτες αποφάσισαν να μην πάνε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εάν δεν βρεθεί λύση. Τρεις από τους παίκτες της Ένωσης βρέθηκαν στο Ζηρίνειο για να ξεσκάσουν και να δουν τους πρώην συμπαίκτες τους Γιάννη Μαντέκα και Γιάννη Ρουμελιωτάκη. 

Σε συνομιλία που είχε το volleynews.gr με τον Πέτρο Πέτρογλου, εκείνος είπε: «Ήρθαμε εδώ για να ξεχαστούμε. Είναι η χειρότερη εποχή που έχω περάσει και η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Ελπίζω να μην κάνουν αλχημείες στα συμβόλαια».

Όσο για τους Μαντέκα και Ρουμελιωτάκη είπαν πως είναι στο πλευρό των πρώην συμπαικτών τους στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Μάλιστα ο Μαντέκας που έφυγε από την ΑΕΚ μόλις στις 6 Οκτωβρίου είπε στον Πέτρογλου: «Κάνε κουράγιο φίλε... Θα φτιάξουν τα παράγματα...».

Στο Ζηρίνειο βρέθηκε και ο πρώην λίμπερο της ΑΕΚ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος. 

Διαβάστηκε 1052 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ