1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2018 19:03

ΑΟ Δεξαμενής: Όσκαρ ατυχίας με Κούτρα

‘ Οσκαρ ατυχίας για την Νικολέτα Κούτρα, στον ΑΟ Δεξαμενής   Η υπερταλαντούχα κεντρικός των Κορασίδων 1 και Παγκορασίδων 1 του συλλόγου της Μεταμόρφωσης, υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο κατά την διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης και ύστερα από προσπάθεια για μπλοκ.
Αμέσως με συντονισμένες ενέργειες των παραγόντων της διοίκησης, η νεαρή αθλήτρια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες , ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της. Στη συνέχεια της τοποθετήθηκε γύψος στο πόδι και επέστρεψε στο σπίτι της για ανάρρωση.

Κοντά στην άτυχη Νκολέτα είναι καθημερινά εκτός από την οικογένεια της, η διοίκηση, οι συμπαίκτριες και ο προπονητής της στον ΑΟΔΜ ενώ όλοι  ευχήθηκαν στην ανερχόμενη κεντρική με το εκπληκτικό άλμα, να επιστρέψει «σιδερένια» στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό.

Σχετικά άρθρα

  • Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα
    Νωρίς το μεσημέρι έφτασε η αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων στην Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας (περίπου 250 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου).
  • Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Με 13 άσσους η Ελλάδα κατέκτησε την τρίτη θέση
    Η εθνική παγκορασίδων (Κ17) επικράτησε με 3-0 της Ρουμανίας και κατέλαβε την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (που ήταν ταυτόχρονα και ο 1ος προκριματικός γύρος του Ευρωπαϊκού) που ολοκληρώνεται σήμερα στην Άγκυρα.
  • Εβελίνα Αποστόλου: «Πρόκριση-άθλος για τον Απολλώνιο»
    Η αρχηγός του Απολλώνιου και πασαδόρος της ομάδας, Εβελίνα Αποστόλου (φωτό μαζί με τον πατέρα της και έφορο Κωνσταντίνο Αποστόλου) που βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του Κερατσινίου να πάρει την μεγάλη πρόκριση στο Αιγάλεω δήλωσε:
  • Τελικός πρόκρισης για Αιγάλεω και Απολλώνιο
    Πρώτο και αήττητο με 3/3 νίκες και 9 βαθμούς, τερμάτισε στον Γ΄ομιλο του προημιτελικής φάσης Κορασίδων το Αιγάλεω ,το οποίο στο τελευταίο ματς, επικράτησε του Ερυθρού Αστέρας Πάτρας με 3-1 (3-1 (22-25, 25-13, 25-20, 25-11)
  • Την νίκη η Δεξαμενή, την πρόκριση η ΓΕΗ
    O ΑΟ Δεξαμενής «έσπασε το ρόδι» στον Γ’ προημιτελικό όμιλο Κορασίδων στο Αιγάλεω, καθώς επικράτησε 3-2 (25-22, 25-20, 17-25, 23-25, 15-9) της ΓΕ Ηρακλείου, η οποία όμως με τον βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 4 και κατέκτησε την δεύτερη θέση που την έστειλε σε νοκ άουτ ματς κόντρα στο γηπεδούχο Μαρκόπουλο (19/5, 20.00)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ