1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2017 16:45

Απόλλων Σμύρνης: Ιατρικές εξετάσεις για τις Ακαδημίες

Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωση του υπενθυμίζει στα παιδιά που συμμετέχουν στις Ακαδημίες βόλεϊ ότι το Σάββατο 4/11 (09.00- 13.00μμ.) στο κλειστό της Ριζούπολης, θα περάσουν υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις.
Πιο αναλυτικά:

«Οι ιατρικές εξετάσεις των αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έχουν προγραμματιστεί για το ΠΡΩΪ του Σαββάτου 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 από τις 09.00 πμ έως 13.00μμ.

Η κλήση αφορά τα παιδιά που συμμετέχουν στις Ακαδημίες Βολεϊ (τμήματα της προπονήτριας κ.ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥΛΟΥ), τις ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 & 2 (τμήματα του προπονητή κ.ΜΑΝΩΛΗ ΚΙΑΣΣΟΥ) καθώς και όσα παιδιά δεν πέρασαν εξετάσεις από τις ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ τον Σεπτέμβριο.

Οι Ιατρικές εξετάσεις των παιδιών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ και θα λάβουν χώρα στο Κλειστό της Ριζούπολης στην προαναφερόμενη ημερομηνία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των παιδιών σε αυτές, είναι να έχουν εξοφλήσει την 1η δόση (εγγραφή) διδάκτρων στην Γραμματεία του Συλλόγου ή τους προπονητές των τμημάτων.

Ειδικά για τις ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ οι ιατρικές βεβαιώσεις θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση Αγωνιστικών Δελτίων στην ΕΟΠΕ, με σκοπό τα παιδιά να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές εκδηλώσεις των Πρωταθλημάτων ΕΣΠΑΑΑ.

Το τίμημα των Ιατρικών εξετάσεων περιλαμβάνεται στην τιμή που έχει καταβληθεί για εγγραφή κάθε παιδιού στο Σωματείο.

Γραμματεία ΓΣ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ