1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2013 16:59

To Παγκράτι ξαναγεννιέται!

Να και μια ευχάριστη είδηση. Παλαίμαχοι και βετεράνοι βολεϊμπολίστες, προπονητές και παράγοντες αποφάσισαν να πάρουν πρωτοβουλία για την επανίδρυση του τμήματος βόλεϊ του Παγκρατίου. Μάλιστα λέγεται πως έγινε και η νομική πράξη ίδρυσης του νέου συλλόγου που θα σηκώσει τη βαριά παράδοση του Παγκρατίου στο χώρο του βόλεϊ.
Άμεσα ξεκινούν τμήματα υποδομής, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό είναι η δημιουργία ανδρικής ομάδας για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Β΄ΕΣΠΑΑΑ από τη σεζόν 2013-14. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την έδρα, τους προπονητές και τη στελέχωση της διοίκησης και των τμημάτων.

Η τελευταία επιτυχημένη προσπάθεια για το βόλεϊ του Παγκρατίου ήταν η παρουσία της ομάδας στην Βόλεϊ Λιγκ από την περίοδο 2003-04 μέχρι και τη σεζόν 2006-07.

Η φωτογραφία είναι από την ομάδα του Παγκρατίου τη σεζόν 2003-04: Μπρουκς (Νο2), Παπαδημητρίου (Νο14), Κυριακάκης (Νο7), Τσέργας (Νο6), Περόσεβιτς (Νο8)

2 σχόλια

  • Comment Link Παπανικολάου Γιάννης Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 17:05 posted by Παπανικολάου Γιάννης

    ante ROSONERI !!!!!!!!!

  • Comment Link ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 16:48 posted by ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΞΑΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ