1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2015 18:03

Απίστευτη καταγγελία του Αριστοτέλη Επανομής

Σύμφωνα με καταγγελία του Αριστοτέλη Επανομής, ένας φίλος της ομάδας, δέχθηκε επίθεση μετά από αγώνα παγκόρασίδων απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ


Χθες 13/5 έγινε ο δεύτερος αγώνας μεταξύ Αριστοτέλη Επανομής - Ελπίδα Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ.


Στον αγώνα πουέγινε στο γήπεδο της Ελπίδας στους Αμπελόκηπους, την αποστολή της ομάδας μας συνόδευσαν γύρω στα 50 άτομα, γονείς, συμμαθητές και φίλοι των κοριτσιών μας.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και είχε πολύ ένταση λόγω της κρισιμότητας του, καθώς αν κέρδιζε ο Αριστοτέλης θα προκρινόταν στο final 4 με 2-0 νίκες και η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα αποκλείονταν.

Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά. Το αποτέλεσμα ήταν 3-0 υπέρ της Ελπίδας.

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ περιμέναμε το πούλμαν για την επιστροφή, στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, γίνεται ξαφνικά ένας προπυλακισμός άνευ προηγουμένου, από μία παρέα οπαδών της Ελπίδας που ο μοναδικός σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν φασαρία και να εκφοβίσουν όλη την ομάδα του Αριστοτέλη Επανομής εν' όψει του τρίτου παιχνιδιού που θα ακολουθήσει και θα κρίνει τον νικητή.

Και αυτό ακριβώς πέτυχαν! Ενώ είχε περάσει περίπου μισή ώρα από το τέλος του αγώνα και όλα είχαν τελειώσει ομαλά αυτοί εξακολουθούσαν να περιφέρονται έξω από τον χώρο του γηπέδου και σε λογομαχία που ακολούθησε με φίλαθλο του Αριστοτέλη του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άσχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει η αστυνομία και ο φίλαθλός μας να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε άσχημη κατάσταση καθώς ζαλιζόταν και χρειαζόταν ράμματα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Μπορείτε να καταλάβετε το σοκ που υπέστησαν οι αθλήτριες της ομάδας μας ότα νείδαν έναν φίλο τους στο έδαφος, να του έχει γυρίσει η γλώσσα και τα μάτια προς τα πάνω από το χτύπημα, γεμάτο αίματα... Ανεπίτρεπτα πράγματα...

Για έναν αγώνα παγκορασίδων! Αυτά τα παιδιά με τι ψυχολογία, με τι κουράγιο θα παίξουν στον επόμενο αγώνα;

Αν θα θέλουν να παίξουν και αν το επιτρέψουν οι γονείς τους φυσικά...

Γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο... Τα παιδιά χθες πάνω στο πούλμαν αυτό έλεγαν... Χάρισμα τους τα final 4 και οι τίτλοι...

Εμείς δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σ'όλο αυτό. Αυτό δεν είναι αθλητισμός...

Αυτό είναι τραμπουκισμός... Και έχουν απόλυτο δίκιο.

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνουν παρόμοια γεγονότα εις βάρος της ομάδας μας σε καμμία περίπτωση.

Η ΕΠΕΣΘ ως διοργανώτρια αρχή, όρισε την Κυριακή 17/5 στις 18.30 να γίνει το 3ο καιτελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Κατσάνειο (δίπλα σχεδόν στους Αμπελόκηπους, 5 χλμ μακριά και εμείς θα πάμε 35 χλμ μακριά!!!!!) και επειδή τα γεγονότα που έγιναν είναι πολύ πιθανό να επαναληφθούν, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων και ειδικά της ΕΠΕΣΘ, που θα πρέπει να μεριμνήσει, ούτως ώστε ο αγώνας να γίνει υπό την παρουσία της αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του, και για την ασφάλεια όλων μας.

Ευχόμαστε να μην συμβούν παρόμοια περιστατικά και να επικρατήσει το αθλητικό πνεύμα.


ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ