1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
07-10-2014 22:15

Μαθήματα «ευ αγωνίζεσθαι» από τη Νίκη Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο τουρνουά «Δημήτρης Ασημακόπουλος», που διοργάνωσε η Νίκη Αμαρουσίου στο κλειστό της Κοκκινιάς, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών παιδιών από τα δημοτικά σχολεία του Αμαρουσίου.
Το τουρνουά, το οποίο γίνεται για να τιμηθεί η μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Ασημακόπουλου, εκ των ιδρυτών του σωματείου της Νίκης, φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό εμφυσώντας τους τις αξίες της συμμετοχής και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η πρώτη ημέρα του 3ου τουρνουά περιλάμβανε αγώνες μπάσκετ αγοριών, ενώ η δεύτερη αγώνες βόλεϊ κοριτσιών. Τις δύο ημέρες της διεξαγωγής η προσέλευση των παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Την δεύτερη ημέρα του παρευρέθηκε και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου, κ. Νίκος Μαγιάκης.

Η Νίκη Αμαρουσίου ευχαριστεί τους γυμναστές των δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στο 3ο Τουρνουά «Δημήτρης Ασημακόπουλος», όπως και τους προπονητές της Νίκης Αμαρουσίου -Νίκο Χρυσόγελο (Υπεύθ. Συντονιστής Μπάσκετ), Νώντα Μπάιμπο (Υπεύθ. Συντονιστής Βόλεϊ), Φώτη Μάντζιο, Αργυρώ Αλεξανδράκη, Δημήτρη Αντωνιάδη, Γεράσιμο Χατζόπουλο, Αλεξάνδρα Μέγα, Σοφία Ζιώρη, Χρήστο Γεώργου- που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ