1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2014 12:59

Συνεχίζονται οι εγγραφές και το φιλανθρωπικό έργο της ΕΑΠ

Συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό οι εγγραφές αθλητών στα τμήματα των ακαδημιών της Ε.Α.Π. για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Παράλληλα το Δ.Σ., στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε όπως μέρος των μηνιαίων εσόδων των ακαδημιών της να προσφέρονται στο σύλλογο, «Η ΑΓΚΑΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», συνδράμοντας έτσι στο κοινωνικό έργο του συλλόγου.

Η επιλογή του συγκεκριμένου συλλόγου έναντι των άλλων που παρέχουν επίσης κοινωνικό έργο σε παιδιά, έγινε διότι για να υπάρξουν και να αναδειχτούν ταλέντα στον αθλητισμό, θα πρέπει να έρθουν παιδιά στα γήπεδα.

Και για να έρθουν παιδιά στα γήπεδα θα πρέπει πρώτα να έρθουν στον Κόσμο, να Γεννηθούν.

Σας περιμένουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο, από τις 9:00 έως 12:00 στις ακαδημίες Βόλεϊ & από 12:00 έως 15:00 στις ακαδημίες Μπάσκετ, να Παίξουμε, να Διασκεδάσουμε και να Μάθουμε το αγαπημένο μας άθλημα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Διονυσόπουλος Ανέστης Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 10:49 posted by Διονυσόπουλος Ανέστης

    Πάντα πρωτοπόρα η Ε.Α.Π. με κοιωνικό έργο, παρόλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Συγχαρητήρια και ας κάποιοι προσπαθούν να την διαβάλουν στην Πάτρα. Οι ενέργειες που κάνει τιμούς τόσο την ίδια όσο και όσου ανήκουν στην μεγάλη αθλητική της οικογένεια. Συνεχίστε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ