1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2014 15:50

Στους «8» της ΕΣΠΕΚΕΛ οι κορασίδες της Ελασσόνας

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και με 7ο παίκτη τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό, οι κορασίδες του ΓΣ.Ελασσόνας προκρίθηκαν πανηγυρικά στους 8 της διοργάνωσης καθώς επικράτησε με 3-0 του Φιλαθλητικού και στον επόμενο αγώνα με τη Λαμία θα επιδιώξουν τη πρόκριση στο φάιναλ-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Με φοβερό σερβίς (18 άσσους, με τους 13 να γίνονται από την Παναγιώτου) οι κορασίδες της Ελασσόνας δύσκολα θα μπορούσαν να μην περάσουν στην επόμενη φάση.

Από την αρχή του αγώνα επέβαλλαν τον ρυθμό τους τελείωσαν σχεδόν όλες τις κόντρες μπάλες και έχοντας σε μεγάλη μέρα τις ακραίες Γκαραβέλη και Παναγιώτου κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-13. Το δεύτερο σετ είχε την ίδια κατάληξη και με τα ίδια ποσοστά σε όλα τους τομείς και επιβλητική παρουσία πήραν και το δεύτερο με 25-25-19.

Την  ίδια κατάληξη είχε και το 3ο σετ, αν και στο τέλος ο Φιλαθλητικός μείωσε στους 3 πόντους (23-20) χωρίς να καταφέρουν κάτι καλύτερο με την Ελασσόνα να παίρνει και το τρίτο με 25-22.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ