1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2015 14:22

Κλαρκ: «Με σερβίς και μπλοκ για τον τίτλο»

Ο Κάρσον Κλαρκ μαζί με τον Αντρέι Ντιάτσκοφ ήταν τα πρώτα βιολιά του Ολυμπιακού στην επίθεση, βοηθώντας στο μέγιστο τους ερυθρόλευκους να φτάσουν στον τελικό. Ο Αμερικανός διαγώνιος μίλησε στο volleynews.gr για την νίκη επί του Άρη και τον αυριανό τελικό με τον Εθνικό.
«Ο Άρης ξεκίνησε να παίζει πολύ καλά και εμείς δεν ήμασταν όσο ζεστοί θα έπρεπε. Μέτα το δεύτερο όσο πήγαινε και βελτιωνόμασταν και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Εύχομαι να μπορούσαμε να νικήσουμε στα τρία σετ αλλά αφού συνέβη στα τέσσερα παραμένω ευχαριστημένος. Έπαιξε ρόλο και η κούραση, δεν ξέρω γιατί ο αγώνας ήταν τόσο αργά αλλά κάναμε καλή δουλειά και πάλι».

Για τον αυριανό τελικό: «Είναι καλή ομάδα ο Εθνικός, έχουν καλόύς παίκτες και δημιουργούν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα. Πιστεύω αν έχουμε υπεροχή στο σερβίς και στο μπλοκ θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για την απόδοση του: «Χρόνο με τον χρόνο νιώθω καλύτερα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα τακτικά, μου αρέσει και ο τρόπος που πασάσει ο Κώστας (Προύσαλης). Το σερβίς μου σήμερα ήταν απαράδεκτο και ελπίζω να τα πάω καλύτερο αύριο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ