1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2013 00:39

Κράβαρικ: «Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία»

Στη νοοτροπία των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Άρη Αντρέι Κράβαρικ, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας για το Λιγκ Καπ.

«Ξεκουράσαμε αρκετούς παίκτες καθώς η ομάδα έδωσε συνεχόμενα φιλικά στην Αλεξανδρούπολη, στη Νέα Πέραμο και τώρα στο Λιγκ Καπ οπότε έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να δούμε τι μπορούν να δώσουν οι υπόλοιποι. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει η νοοτροπία. Οι παίκτες να πέφτουν στο παρκέ από την κούραση για τη νίκη. Αν αλλάξει η νοοτροπία και αποκτήσουμε εικόνα νικητή θα έχουμε αποτέλεσμα, ειδάλλως όχι».

Αναφερόμενος στους αγώνες του Λιγκ Καπ ο Τάσος Γάτσης, δήλωσε: «Η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, καθώς δείξαμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Είμαστε καινούργια ομάδα σε πολλούς τομείς. Ο κόουτς ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για να μας δέσει και πιστεύω ότι με το που θα βρούμε ρυθμό θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, δεν τα καταφέραμε συνεχίζουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ