1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2015 22:51

Χριστόπουλος: «Άνετη παραμονή και αξιοποίηση των νέων παιδιών»

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση από τον Παμβοχαϊκό  για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κο Γιώργο Χριστόπουλο, ήρθε η στιγμή για τις πρώτες του δηλώσεις στο site της ομάδος.


Αναλυτικά:

Για αρχή του ζητήσαμε,να μας αυτοσυστήθει:

Μας είπε ότι είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής ακαδημίας και εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής ,με ειδικότητα στο βόλεϊ.

Σαν αθλητής ήταν πασαδόρος και αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πατρών, στην  ΑΕΚ , και ξανά ως παίκτης – προπονητής στην ολυμπιάδα που την έφτασε ως την Α1 κατηγορία.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε ,για την 3ετή αποχή του από τους πάγκους ομάδων της Volleyleague:

Μας απάντησε, ότι χρειάζεται και είναι απαραίτητο να υπάρχει και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα αποχής από μέρους των προπονητών, ώστε και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, αλλά το βασικότερο να γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Όταν μάλιστα το προηγούμενο διάστημα (μια γεμάτη 12 ετια) ήταν συνεχώς στο προσκήνιο σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Όμως παρόλο την αποχή του αυτή, μας ενημέρωσε ότι παρακολούθησε στενά τις εξελίξεις στο βόλεϊ ,τοσο μέσω σεμιναρίων, όσο και παρακολουθώντας από κοντά μεγάλες διοργανώσεις.

Επίσης, αυτή την τριετία ήταν και τεχνικός σύμβουλος στον Απόλλωνα Πατρών.

Η επόμενη ερώτηση μας αφορούσε τι ήταν αυτό που τον παρακίνησε ,να αναλάβει τον Παμβοχαϊκό.

Ότι είδε σαν μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αυτή την συνεργασία και ότι στις συζητήσεις με τους διοικούντες της ομάδας διέκρινε την αγάπη τους για το άθλημα, αλλά και την θέληση τους ο Παμβοχαϊκός να αποτελεί σημείο αναφοράς για το βόλεϊ.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε αν έχει διαμορφωμένη άποψη για το ροστερ της ομάδα μας και αν έχει διακρίνει κάποιον για ηγέτη αυτής .

Μας απάντησε , ότι για να υπάρξει ηγέτης θα πρέπει πρώτα από όλα, να φτιαχτει ένα αξιόμαχο μα πάνω από όλα ομοιογενές σύνολο ώστε να ξεχωρίσει και ο ηγέτης.

Και για να το πετυχει αυτό σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδος , αφιέρωσαν 2 ½ μήνες ώστε να επιλεχτούν οι κατάλληλοι παίχτες.

Μετά, του ζητήσαμε να οριοθετήσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Πρώτα από όλα, να σωθεί άνετα η ομάδα, να είναι αγωνιστική, αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο ,να αρχίσει ο παμβοχαϊκός σιγά σιγά με σταθερά βήματα να αναβαίνει .

Εκεί όμως που στάθηκε ιδιαιτέρως ,ήταν στη αξιοποίηση των νέων παιδιών (με πρώτο και καλύτερο παράδειγμα τον νεαρό Άγγελο Γεωργίου που θα αποτελέσει τον δευτερό πασαδόρο της ομάδας μας για εφέτος) της Βόχας και όχι μόνο, με σημείο αναφοράς τον Παμβοχαϊκό και το Βραχάτι .

Για το τέλος των ρωτήσαμε αν εχει αποψη για τις άλλες ομάδες ,και τι πιστεύει για το νέο πρωτάθλημα.

Είπε ότι με βάση τα μπατζετ ο Π.Α.Ο.Κ και ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά, αλλά γενικώς είναι παρακινδυνευμένο να πει οτιδήποτε ,καθώς οι πορείες των ομάδων εξαρτώνται και από πολλούς αθλητικούς αλλά και άλλους μη αθλητικούς εξωγενείς παράγοντες .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ