1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-06-2013 17:08

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε τη Νούκου, με άδοξο τέλος κινδυνεύει η καριέρα της

Μία άτυχη στιγμή και τα όνειρα της Ιουλιάνα Νούκου απομακρύνονται. Η Ρουμάνα ήθελε να κλείσει την καριέρα της στη Νοβάρα, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά, όταν αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα της και να φύγει από τη Ρουμανία. Μια καριέρα που ίσως τελειώσει άδοξα, καθώς ένας  ασυνείδητος οδηγός με το αυτοκίνητό του την έστειλε στο νοσοκομέιο, όπου υποβληθηκε σε επέμβαση στο δεξί της πόδι.


Η 32χρονη, που είναι μια από τις κορυφαίες του ιταλικού πρωταθλήματος, ολοκλήρωσε τη σεζον στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, μιας και η ομάδα της στην Ιταλία, η Κρέμα, αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εκεί έμεινε και για τις διακοπές της, τις οποίες απολάμβανε μέχρι που την πάτησε αυτοκίνητο, με τον οδηγό να εξαφανίζεται. Βεβαίως, η αθλήτρια είχε πάει για ψώνια, κάτι που σημαίνει ότι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της πρωτεύουσας, δύσκολα θα παιρνούσε απαρατήρητο το γεγονός καθώς και οι πινακίδες του αυτοκινήτου. 

Η άτυχη Ιουλιάνα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως δεν κινδυνεύει η καριέρα της. Στο πλευρό της βρίσκεται και η Νοβάρα, στην οποία υπέγραψε πρόσφατα, με την ιταλική ομάδα να ψάχνει ήδη αντικαταστάτρια, καθώς η Ρουμάνα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί τη σεζόν που έρχεται. Εξαρτάται μόνο από εκείνη αν του χρόνου, στα 33 της, θα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα της. Το σίγουρο είναι ότι στάθηκε τυχερή, καθώς θα μπορούσε να κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ