1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2013 23:00

Δεν συγχωρεί τους φιλάθλους της Γιαστρεζέμπσκι ο Κούμπιακ

Δεν συγχωρεί τους φιλάθλους της Γιαστρεζέμπσκι ο Κούμπιακ ©siatkowka.net
Ο πολωνός Μικάλ Κούμπιακ δεν είναι πολύ χαρούμενος μετά την ντροπιαστική εμπειρία του μερικές εβδομάδες πριν, από τους φιλάθλους της ομάδας του της Γιαστρεζέμπσκι.

 

Μετά την τρίτη αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο για το πρωτάθλημα Πολωνίας, όπου η  Γιαστρεζέμπσκι νίκησε και ο ίδιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι έδειξαν να μην συμμερίζονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και γιουχάρισαν την βράβευση του Κούμπιακ, καθώς ήθελαν να διακριθεί ο ολλανδός Ρομπ Μπόντζιε.

Ο Κούμπιακ αισθάνθηκε πολύ άσχημα από αυτή τους την αντίδραση και δήλωσε πως δεν μπορεί να τους συγχωρήσει για αυτή την στιγμή.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τι δήλωσε ο Κούμπιακ. (Καθώς ο διάλογος με τον δημοσιογράφο είναι στα πολωνικά σας παραθέτουμε το κείμενο της συνέντευξης).

0:14 Μίκαλ: Το πιο σημαντικό για εμάς είναι πως κερδίσαμε το χάλκινο. Είναι καλύτερη θέση από την περσινή (την σεζόν 2011-2012 η  Γιαστρεζέμπσκι). Ελπίζω πως η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη.
0:26 Δημοσιογράφος: Οι φίλαθλοι έφεραν ένα πόστερ για να σου ζητήσουν συγνώμη. Ένιωσες άσχημα χτες; Το πόστερ γράφει «Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για χτες. Σε αγαπάμε. Μικάλ Κούμπιακ είσαι ο καλύτερος».
0:35 Μικάλ: Νομίζω πως κανένας στην θέση μου δεν θα ένιωθε ωραία
0:37 Δημοσιογράφος: Θα τους συγχωρήσεις;
0:38 Μικάλ: Όχι. Ένα τέτοιο λάθος δεν συγχωρείται.
0:42 Δημοσιογράφος: Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό;
0:47 Μικάλ: Δεν ξέρω. Είμαι άνθρωπος που αντιμετωπίζει τέτοια πράγματα πολύ προσωπικά. Τώρα πια η ζημιά έγινε.
1:00 Δημοσιογράφος: Καμίαπιθανότητανατουςσυγχωρήσεις;
1:01Μικάλ: Καμμίαπιθανότητα.
1:02 Δημοσιογράφος: Ξέρεις όμως πως μια μερίδα των φιλάθλων συμπεριφέρθηκε έτσι όχι όλοι οι φίλοι της ομάδας;
1:05 Μικάλ: Δεν έχει καμιά σημασία για μένα. Αυτά είχα να πω.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ