1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2013 20:21

Απεργεί η Πιτσινίνι καθώς παραμένει απλήρωτη

Απεργεί η Πιτσινίνι καθώς παραμένει απλήρωτη ©news.sportduepuntozero.it
Η Βασίλισσα του Ιταλικού Βόλεϊ έγινε και πάλι το θέμα της ημέρας μετά την απόφασή της να μην αγωνιστεί με την ομάδα της, Ντακ Φαρμ σε πολύ σημαντικό αγώνα για τα play off, αλλά να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την κερκίδα.

 

Το αποτέλεσμα: Η Ντακ Φαρμς έχασε από την πρώην ομάδα της Πιτσινίνι, την Μπέργκαμο με 3-1 σετ.

Φήμες αναφέρουν πως ο βασικός χορηγός της ομάδας δεν έχει πληρώσει ούτε εκείνη αλλά ούτε και τις συμπαίκτριες της και η Πιτσινίνι αποφάσισε να μην αγωνιστεί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για αυτή την κατάσταση.

Εξαιρετικά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλα σωματεία στην γειτονική χώρα καθώς πέρα από την Πιτσινίνι και την Ντακ Φαρμ και η Πάολα Κροσέ επέλεξε να απεργήσει και να μην αγωνίζεται με την Ουρμπίνο, μετά την αδυναμία του συλλόγου της να ικανοποιήσει την οικονομική τους συμφωνία.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ουρμπίνο πλήρωσε μόλις το 10% των χρημάτων από το προσυμφωνημένο μισθό στην Πάολα. Η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να ακολουθήσει την νομική οδό εις βάρος της Κροσέ, υποστηρίζοντας πως αθετεί το συμβόλαιο της.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ