1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2015 19:53

Παπαγεωργίου: «Ο Μπακοδήμος μας έχει ξελασπώσει»

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Ευγενία Παπαγεωργίου με γραπτή δήλωση της τοποθετείται υπέρ του Τεχνικού Διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμου:
 
 
«Αγαπητοί φίλοι, σχετικά με το θέμα Περικλή Μπακοδήμου και τα νέα επιπλέον καθήκοντά του, θέλω να παρατηρήσω τα εξής: Ο κ. Μπακοδήμος, ο οποίος όπως θα ξέρετε δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή στην καινούργια διοίκηση αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, έχει ξελασπώσει κυριολεκτικά την Ομοσπονδία στις λειτουργίες των εθνικών ομάδων, που λόγω της οικονομικής ανέχειας ήταν άθλος το ότι υπήρξε  - μέχρι τελευταία στιγμή να μην υπάρχουν χρήματα για εισιτήρια, για παράβολα συμμετοχών σε διεθνείς διοργανώσεις, για ξενοδοχεία, αρνήσεις πιστώσεων από ξενοδοχεία και άλλα πολλά ανυπέρβλητα εμπόδια που κατάφερε ο ίδιος σαν συντονιστής με την οικονομική βοήθεια και κάποιων μελών της ΕΟΠΕ να ξεπεράσει.  Κα τα ξεπέρασε λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του και της ικανότητάς του. Επειδή δε, παρά τις μεγάλες προσπάθειες του προσωπικού της ΕΟΠΕ, υφίστανται ακόμη κάποιες δυσλειτουργίες, που θεωρήθηκε από τη διοίκηση ότι οφείλονται σε έλλειψη καλού συντονισμού μεταξύ των υπηρεσιών, κρίθηκε ότι ο κ. Μπακοδήμος είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για τον συντονισμό των υπηρεσιών, ώστε η Ομοσπονδία να λειτουργήσει πολύ πιο εύρυθμα.
Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας έχουν αποφασίσει να απαλλαγούν οριστικά “ένθεν και ένθεν” από αφορισμούς που ανάγονται στο παρελθόν και αφορούν παλαιότερες διοικήσεις και να αξιοποιήσουν όποιους έχουν ικανότητες, προθυμία για προσφορά και αγάπη για το άθλημά μας. Σας προτρέπουμε να κάνετε και εσείς το ίδιο για το καλό του αθλήματός μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link nikolouzosstathis Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 17:36 posted by nikolouzosstathis

    δηλαδή δεν είχαμε μία για τις εθνικές μας ομάδες και πληρώναμε τον μπακοδήμο; η δεύτερη πληρωμή για το ίδιοαντικείμενο είναι νόμιμοη; κα Παπαγεωργίου ...εσείς σαν εισαγγελέας συμφωνείται με την συγκεκριμένη μεθόδευση; και τώρα για να τελειώνουμε υπάρχουν 2.000.000 άνεργοι άν θέλατε άτομο ικανό αςκάνατε διαγωνισμό!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ