1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2024 19:52

«Πράσινος» για τρίτη χρονιά ο Ανδρέας Φράγκος

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν ο Ανδρέας Φράγκος. Ο 35 χρονος διεθνής ακραίος (2μ01) συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», ώστε να τους βοηθήσει να διεκδικήσουν όλους τα τρόπαια της σεζόν 2024-25.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ για την ανανέωση με τον πολύπειρο διεθνή παίκτη αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Τα «πράσινα» θα φοράει για ακόμα μια χρονιά ο Ανδρέας Φράγκος και θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο 35χρονος ακραίος θα συνεχίσει να τιμά την πράσινη φανέλα την οποία φόρεσε για πρώτη φορά στις 2 Ιουνίου 2022 και δεν την έχει βγάλει έκτοτε.Με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Σούπερ Καπ και δύο Λιγκ Καπ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ανδρέας Φράγκος επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό για μια ακόμα χρονιά.Εύχομαι να είναι μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που πάντα είναι υψηλοί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.