1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 18:09

Αδειάστε μας τη γωνιά...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Αποφάσισε λοιπόν η ΕΟΠΕ την αναστολή των πρωταθλημάτων, λες και είναι δικά της, τα πληρώνει και μπορεί να τα ορίζει, κάτι που πρέπει να προκαλέσει την αντίδραση των σωματείων.

Αποφασίζεις για κάτι που σου ανήκει και η Ομοσπονδία δεν πληρώνει ούτε τις μετακινήσεις, ούτε τους διαιτητές, απλά βγάζει το πρόγραμμα, το οποίο αλλάζει πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις των σωματείων.

Λεονταρισμοί της ΕΟΠΕ κάτω από τη σκέπη της ΕΟΕ, αλλά αυτοί που πλήττονται είναι όσοι έχουν κάνει προγραμματισμό, είναι νοικοκυραίοι και κανονίζουν τα του οίκου τους.

Μπορεί να τελειώνουν το Σαββατοκύριακο τα περισσότερα πρωταθλήματα, υπάρχουν όμως τα μπαράζ, τα πλει οφς και στην ΕΟΠΕ το μόνο που τους νοιάζει είναι η τρόικα, το μνημόνιο και όχι το κακό χάλι τους.

Ακόμη κι όταν οι προϋπολογισμοί ήταν δεκαπλάσιοι, φώναζαν οι Ομοσπονδίες και η ΕΟΕ και κανένας δεν τους έλεγε ότι στο εξωτερικό οι Ομοσπονδίες έχουν μηδενική χρηματική υποστήριξη από το κράτος.

Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι ο κρατικοδίαιτος αθλητισμός, μετά τη Σοβιετική Ένωση και την Ανατολική Γερμανία,  τελείωσε έστω και με καθυστέρηση και στην Ελλάδα.

Αν δεν μπορεί το ΔΣ της ΕΟΠΕ και των άλλων Ομοσπονδιών να προσαρμοσθεί στα νέα δεδομένα, να βρει λεφτά από άλλες πηγές, ας ...εξαφανισθεί όπως οι δεινόσαυροι. Η φύση θα φροντίσει να καλύψει το κενό τους.

Αυτή την εποχή η Ομοσπονδία παίρνει λεφτά και καλύπτει τις παχυλές μισθοδοσίες της , που προήλθαν από απίστευτα ρουσφέτια και δεν πρέπει ο Μαυρομάτης να δηλώνει άγνοια.

Ήταν στέλεχος στην Ομοσπονδία, στις διοικήσεις Μπελιγράτη, όπως και ο Ψαρουδάκης και εγκρίναν τις προσλήψεις, ενώ ο Μαυρομάτης ήταν και στέλεχος της ΓΓΑ επί Λιάνη, τότε που γιγαντώθηκε ο κρατικός αθλητισμός και το χρήμα των φορολογούμενων έρρεε άφθονο για να πάρουμε  μετάλλια και να καλυφθούν οι ψηφοθηρικές ανάγκες της κυβέρνησης .

Είναι λοιπόν ΑΜΕΣΑ υπεύθυνος ο Μαυρομάτης και τόσο αυτός, όσο και ο Ψαρουδάκης πρέπει να έχουν τα ... καρύδια και να πουν οι ίδιοι στους υπαλλήλους της ΕΟΠΕ τις περικοπές που ετοιμάζουν.

Αυτοί τους προσέλαβαν και όχι οι νέοι της διοίκησης, που κακώς εμπλέκονται σε δυσάρεστες καταστάσεις και έρχονται κόντρα σε μια κατάσταση που προκάλεσαν άλλοι.

Η ΓΓΑ, η ΕΟΕ, η ΕΟΠΕ και οι άλλες Ομοσπονδίες, δεν μας παρουσίασαν σχέδιο για να ξεπεράσουν την κρίση. Αν δεν έχουν ας μας ... αδειάσουν τη γωνιά και θα βρεθούν άλλοι που θα τα καταφέρουν.

ΥΓ: Στα Βριλήσσια προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Σαμαράς που δίνει οδηγίες και παίρνει ταιμ αουτ. Δηλώσεις όμως κάνει η Πόλα Κίτσου, που είναι βοηθός του.

  πηγη: Φως των Σπορ

1 σχόλιο

  • Comment Link Volleyakias Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 06:25 posted by Volleyakias

    Συμφωνω απολυτα. Παραγοντες κρατικοδιαιτοι και ανικανοι να βρουν εστω ενα ευρο για το αθλημα παρα μονο απο κολλητους υπουργους σε εποχες παχιων αγελαδων. Αχρηστοι αυτοι, αχρηστοι και οι περισσοτεροι που τους βριζουν και θελουν να γινουν χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη. Κι εκεινοι ειναι της ιδιας συνομοταξιας των ιδιων παραγοντων. Ολοι αυτοι εχτισαν καριερες και ονοματα πανω στο αθλημα με χρηματα των φορολογουμενων και τωρα που το αθλημα τους εχει αναγκη ειναι ανικανοι να το βοηθησουν. Να φυγουν ολοι, βαρεθηκαμε 30 χρονια τις φατσες τους. Επιτελους ας αφησουν χωρο σε νεους που κουβαλανε αλλη νοοτροπια και δεν εχουν αυτη τη σαπια νοοτροπια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ