1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2018 12:05

Μπουτσουρής: «Να βοηθήσω την Άρτεμις να πετύχει τους στόχους της»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Δήλωση με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση της Άρτεμις Κορυδαλλού και προσωπικά τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, Γιωργο Σαραντέα για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τον επέλεξαν ως προπονητή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Pre league έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Μπουτσουρής.

Χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο της Άρτεμις Κορυδαλλού και προσωπικά τον Κο Σαραντέα Γιώργο για την εμπιστοσύνη πού μού δείχνουν να αναλάβω από τη θέση τού προπονητή, την γυναικεία ομάδα.

Το σωματείο της Άρτεμις Κορυδαλλού διακρίνεται για την σοβαρότητα, την βολεϊμπολιστική κουλτούρα,την άρτια οργάνωσή του και για το ενδιαφέρον πού δείχνει στο να επενδύει σε νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες.

Αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι πού ανέλαβα αυτή την τιμητική θέση. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να έχει μία καλή αγωνιστική σεζόν καί όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτριες και προπονητικό τιμ να πετύχουμε τούς στόχους πού έχουμε θέσει στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της pre league.

Νίκος Μπουτσουρής»

Διαβάστηκε 1128 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ