1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2013 22:52

Οι βολεϊμπολίστριες της Αρτέμιδας κοντά στα αδέσποτα σκυλιά

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Σήμερα αντιπροσωπεία των αθλητριών της Αρτέμιδας Κορυδαλλού συνοδεία του κ.Γ.Σαραντέα,επισκέφθηκαν το κτήμα του ζωγράφου και φιλόζωου Κώστα Κοροβήλα στην Δροσιά,όπου φιλοξενούνται και περιθάλπτονται 45 αδέσποτα σκυλιά.
«Οι αθλήτριες της Αρτέμιδας πρόσφεραν σημαντική βοήθεια στον καθαρισμό του περιβάλοντα χώρου,ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τον χώρο φιλοξενίας των σκύλων,κατανοώντας την σπουδαιότητα αλλά και τη δυσκολία του έργου του κου.Κοροβήλα και όσων των στηρίζουν.
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και υποσχόμαστε ότι θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε στην καλυτέρευση των συνθηκών των σκυλιών που φιλοξενούνται.
 
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά με οποιοδήποτε τρόπο ή να υοθετήσουν ένα αδέσποτο,παρακαλώ ας επικοινωνήσουν με τον κ.Γ.Σαραντέα στο 6981027515.
Ευχαριστούμε τις αθλήτριες μας:Δασκάλου Αγγελική,Θεοδωρίδου Δώρα,Τάσσιου Κυριακούλα,Μανδέκη Ματίνα και την Σύμβουλο συμπεριφοράς της ομάδας μας Παπαθανασίου Χριστίνα για την συμβολή τους και τον κο.Κώστα Κοροβήλα για την φιλοξενία του», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
 
 
 
Φωτό 1:Οι αθλήτριες με τον κ.Κοροβήλα και τον Ίκαρο που πάσχει από δυσπλασία.
 
Φωτο 3:Ο Μάϊκ που "υοθέτησε" τον Πρόεδρο της Αρτέμιδας
Διαβάστηκε 1568 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ