1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2018 19:59

Προσκλητήριο του Ανδρεόπουλου στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού

Η σεζόν ξεκίνησε και επίσημα σήμερα για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά από μία εβδομάδα ξεκούραση ύστερα από τη σεζόν που είχε με την Εθνική ανδρών, ανέλαβε και επίσημα δράση στο τριφύλλι.

Η διοίκηση του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Στέφανο Αυγουλέα και τον γενικό διευθυντή Σταύρο Ντίνο  καλωσορίζοντας  τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη νέα χρονιά. Τα νέα πρόσωπα είναι ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Άξελ Γιάκομπσεν, ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Δημήτρης Ζήσης,o Γώργος Φύτρος και ο Γιώργος Πεντίδης, ενώ αναμένεται να έρθει και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Στέφανος Αυγουλέας στα πρώτα του λόγια τόνισε  «Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν, και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο»!

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ, ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης».

Στην πρώτη συγκέντρωση  ήταν παρόντες οι: Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος , Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης.

Εντός των ημερών θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ .

 

 

pao1.jpgpao6.jpgjordanov1.jpgpao5.jpgpao2.jpgpao3.jpgpao4.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ