1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-04-2017 17:21

Η Κονόμη πήρε την ελληνική ταυτότητα

Έπειτα από αρκετά χρόνια υπομονής και αφού η προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας σφύριζε αδιάφορα, η Αρέτα Κονόμη είναι από σήμερα με τη βούλα Ελληνίδα.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού «έτρεξε» όπως έπρεπε το θέμα, έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου η Κονόμη να πάρει την ελληνική ταυτότητα. Όπερ και εγένετο. Η 28χρονη αθλήτρια σήμερα είχε το τελευταίο ραντεβού, ολοκλήρωσε την γραφειοκρατική διαδικασία και πήρε στα χέρια της την ελληνική ταυτότητα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εκδοθεί και το ελληνικό διαβατήριο της και έτσι τυπικά από την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο που τόσο πολύ ήθελε όλα αυτά τα χρόνια προσμονής. Η ξανθομάλλα άσσος του Ολυμπιακού θα είναι στις κλήσεις του Γιώργου Ρούση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνουν τέλη Μαΐου στην Κροατία δίνοντας τεράστια βοήθεια στην «γαλανόλευκη».

Πηγή: Κανάλια Novasports - «Στο φιλέ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ