1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2024 21:05

A2 γυναικών: Τρεις ανανεώσεις και μία μεταγραφή στον ΓΣ Ηλιούπολης

Μετά την παραμονή του προπονητή Βασίλη Αρναούτη στον πάγκο, η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Ηλιούπολης (Α2 γυναικών Α' ζώνη), ξεκίνησε την ανασυγκρότηση του ρόστερ της νέας χρονιάς, με τρείς ανανεώσεις και μία μεταγραφή.

Προκειται για τις Ζωή Σακελλαρίου, Κατερίνα Κουλοπούλου, Δήμητρα Ευθυμιοπούλου και μία μεταγραφή την Πατρινή πασαδόρο, Βασιλική Παυλοπούλου που προέρχεται από μια καλή σεζόν πέρυσι με την Αγ. Παρσκευή, η οποία τερμάτισε στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ της Α ζώνης της Α2 Γυναικών.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση της Βασιλικής Παυλοπούλου

:«Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Παυλοπούλου για τη σεζόν 2024-25.
Η Βασιλική επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας μετά από δύο αγωνιστικά χρόνια και θα αποτελέσει την βασική μας οργανώτρια του παιχνιδιού στον δρόμο προς μια επιτυχημένη χρονιά.

Η ίδια δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέφω μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της Ηλιούπολης. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, εύχομαι να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για φέτος και να έχουμε όλες οι ομάδες ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς.»
Της ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες με τα χρώματά μας

Η ανακοίνωση για την Ζωή Σακελλαρίου:

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με την αθλήτρια Ζωή Σακελλαρίου για τη σεζόν 2024-25. Η Ζωή εντάχθηκε την προηγούμενη χρονιά στο δυναμικό μας και αποτέλεσε το μεγάλο μας επιθετικό όπλο στην κατηγορία, συμβάλλοντας καθοριστικά στη τρομερή πορεία μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ίδια δήλωσε:«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή της Ηλιούπολης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου για άλλη μια χρονιά. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω και τη νέα σεζόν ότι καλύτερο μπορώ μέσα στο γήπεδο για να φτάσει η Ηλιούπολη όσο γίνεται πιο ψηλά».Ζωή, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας»

Η ανακοίνωση για την Δήμητρα Ευθυμιοπούλου:

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 με την αθλήτρια Δήμητρα Ευθυμιοπούλου. Η Δήμητρα, μια αθλήτρια πρότυπο και ηγετική φυσιογνωμία εντός κι εκτός γηπέδου, θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά με τα χρώματα μας. Η συμβολή της στη συνολική ραγδαία μας άνοδο είναι καθοριστική. Η ίδια σε δήλωση της αναφέρει: "

Η περσινή χρονιά ήταν για εμένα μια πετυχημένη χρονιά και πάνω απ' όλα είχαμε μια ευχάριστη συνεργασία τόσο με το προπονητικό team όσο και με την διοίκηση του συλλόγου. Χαίρομαι που για άλλη μια σεζον θα είμαι μέλος της οικογένειας της Ηλιούπολης και τους ευχαριστώ για την πρόταση να ανανεώσουμε. Εύχομαι μια εξίσου επιτυχημένη χρονιά με πάνω από όλα υγεία."Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Ηλιούπολης¨»

Η ανακοίνωση για την Κατερίνα Κουλοπούλου

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με την αθλήτρια Κατερίνα Κουλοπούλου για την σεζόν 2024-25. Η Κατερίνα θα φοράει για 4η σεζόν τα χρώματα της Ηλιούπολης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια αθλήτρια πρότυπο και εκ των αρχηγών της ομάδας μας. Η ίδια δήλωσε: "Πρόκειται για την τρίτη συνεχή ανανέωση μου στην ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου καθώς και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Μαζί καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να αποδώσουμε τα μέγιστα στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 τη σεζόν που πέρασε, η οποία μας βρήκε μία ανάσα μακριά από τα play off ανόδου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί για τη νέα σεζόν, εύχομαι μια νέα αγωνιστική περίοδο με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες για τον ΓΣ Ηλιούπολης."Κατερίνα σου ευχόμαστε καλή σεζόν και πολλές επιτυχίες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ