1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2017 14:10

Εντυπωσιακή Άρτεμις «λύγισε» και τον Ποσειδώνα

Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Άρτεμις στον Α΄ομίλο της Α2 γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Σαραντέα επικράτησε 3-1 του μαχητικού Ποσειδώνα για την 9η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου και πέρασε προσωρινά μονή πρώτη στην κορυφή, σημειώνοντας την εβδόμη σερί νίκη της.

Αγωνιστικά με όπλο το σέρβις , οι γηπεδούχες επικράτησαν εύκολα στα δύο πρώτα σετ του νεοφώτιστου Ποσειδώνα με 25-13, 25-14 με την έμπειρη πασαδόρο Τέζα να κάνει ότι θέλει και τις Ευθυμιοπούλου, Καλή, Κασδοβασίλη να τελειώνουν τις περισσότερες επιθέσεις.

Στον τρίτο σετ είχαμε ένα μεγάλο θρίλερ. Αν και η Άρτεμις πήρε προβάδισμα με 19-13, ο κ. Σαραντέας προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες και σε συνδυασμό με την χαλάρωση από την διαφορά, έδωσε την ευκαιρία στον Ποσειδώνα να κάνει αντεπίθεση διαρκείας.

Με μπροστάρισες τις Μαρία Θώδη και Ελσα Κωστάμη έκανε ένα εντυπωσιακό σερί 3-10, προηγήθηκε 22-23 και με δύο άσους της Κωστάμη, πήρε το σετ με 23-25 και μείωσε σε 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτριες του Ανδρεόπουλου μπήκαν με ενθουσιασμό , προηγήθηκαν με 8-10, πιστεύοντας ότι θα μπορούσαν να επαναλάβουν τις ανατροπές προηγούμενων αγώνων αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μεχρι τα μέσα του σετ αλλά στη συνέχεια η Άρτεμις με πίεση στο σέρβις, και τις Τέζα, Αποστολάκη, Ευθυμιοπούλου, Καλή, πήρε διαφορά ασφαλείας, απεναντι στην ομαδα της Κορίνθου που ειχε πρόβλημα στην υποδοχή, κατέκτησε το σετ με 25-18 και με 3-1 «κλείδωσε» το πολύτιμο τρίποντο.

Τα σετ: 25-13, 25-14, 23-25, 25-18

Άρτεμις (Σαραντέας): Τέζα, Αποστολάκη, Ευθυμιοπούλου, Κασδοβασίλη, Καλή, Τσελεπή, Κακουράτου(λ) Μπολάνο, Αναστασιάδη, Μιχελάκου, Μανίκα, Λουκά, Παπαδιώτη (λ)

Ποσειδώνας (Ανδρεόπουλος): Πατουχέα, Θώδη, Κωστάμη, Βλαχοπούλου, Μπαχλαβά, Μιχαλά Μαρία, Μιχαλά Λία (λ), Μπεκιάρη, Δέδε, Γαϊτάνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ