1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2016 18:27

Στη Μεσσαρά η Σοφία Καψαμπέλη

Την λίμπερο Σοφία Καψαμπέλη απέκτησε ο ΓΑΣ Μεσσαράς. Η 33χρονη αθλήτρια παράλληλα θα αναλάβει και 2 τμήματα υποδομών του συλλόγου. Αναλυτικά:
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσαράς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη λίμπερο και πρώην αθλήτρια του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Σοφία Καψαμπέλη η οποία συμφώνησε να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Κρήτη και ειδικότερα στην ομάδα της Μεσσαράς.

Η έμπειρη αθλήτρια και προπονήτρια θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών απο την θέση του λίμπερο αλλά πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα αναλάβει κ προπονητικό πόστο καθώς θα προπονεί 2 τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Γ.Α.Σ.Μεσσαράς ευχαριστεί την ομάδα του Άρη για την συνεργασία κατά την διαδικασία της μεταγραφής και καλωσορίζει την Σοφία Καψαμπέλη στην οικογένειά του και της εύχεται να είναι υγειής κ να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ