1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2015 16:36

Απολογισμός για Μεσσηνιακό και Ακρίτα

Ο Μεσσηνιακός και ο Ακρίτας Καλαμάτας βρέθηκαν στην Αθήνα για φιλικά και κάνουν τον απολογισμό τους.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού έδωσε το βράδυ του Σαββάτου τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της με αντίπαλό την ομάδα του Πορφύρα στον Πειραιά. Μετά από έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα, στον οποίον οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες τις παίκτριές τους και δοκίμασαν διάφορα σχήματα, νικήτρια αναδείχθηκε η καλαματιανή ομάδα με 2-3 (22-25, 25-19, 18-25, 25-17, 11-15).
Στο 2ο τεστ που ακολούθησε την επομένη στη Γλυφάδα, οι «πράσινες» ηττήθηκαν με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-21) από την Ευράλη, με την παίκτρια-προπονήτρια, Γωγώ Σουρή, να παρακολουθεί το παιχνίδι από τον πάγκο.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι βρέθηκαν στο γήπεδο αρκετοί Καλαματιανοί και συγγενείς των αθλητριών και ανάμεσά τους η Νίκη Βυθούλκα, οι Δήμητρα Γεωργακοπούλου και Νάστα Σιρίνινα, οι πρώην αθλήτριες του Μεσσηνιακού που αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας-Αστέρα Αγ. Δημητρίου και Μαρκόπουλο αντίστοιχα.


ΑΚΡΙΤΑΣ
Δύο ήττες, μια νίκη και καλή παρουσία στα φιλικά της Αθήνας


Ιδιαίτερα ενθαρρυντική εικόνα παρουσίασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε το περασμένο τριήμερο στην Αθήνα. Το καλαματιανό συγκρότημα ηττήθηκε με 4-0 στο τεστ της Παρασκευής από τον ισχυρό Πανιώνιο, ενώ στο πλαίσιο του τουρνουά «Παναγιώτα Τζίφα» της ΑΕ Ρέντη κέρδισε με 3-1 τις Αμαζόνες και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου ηττήθηκε με το αντίστοιχο σκορ από την Αγία Παρασκευή (22-25, 25-15, 19-25, 19-25). Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απονομές συμμετοχής και όχι κατάταξης.
Ο προπονητής του Ακρίτα, Μπάμπης Μυτσκίδης είχε την ευκαιρία να στηριχθεί στις εξής παίκτριες: Πανταζοπούλου, Χάσκου, Καραχάλιου, Μαντούδη, Κουκούτση, Δεδούση, Νικολακοπούλου, Νιάρχου, Ορφανέα, Παυλέα, Κατσαρού και Ιωσηφίδου.

tharrosnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ