1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 16:51

Ψυχομετρικά τεστ στην Άρτεμις Κορυδαλλού

Η διοίκηση της Αρτέμιδας Κορυδαλλού αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, προκειμένου να διατηρήσουν την γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά και να διατηρηθούν μέσα στους στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή χρονιά, θεώρησε αναγκαίο να τις στηρίξει ακόμη περισσότερο.

Προχώρησε σε συνεργασία με την ειδικευμένη σύμβουλο σε θέματα υποστηρικτικής ψυχολογίας και συμπεριφοράς κυρία Παπαναστασίου Χριστίνα,προκειμένου ο κυριότερος όγκος των αθλητριών και οι προπονητές τους,να περάσουν από ψυχομετρικά τεστ, ώστε να κατανοηθούν καλύτερα οι ανάγκες τους,προκειμένου να οδηγηθούν σε βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.
Το πρόγραμμα λόγω κόστους ξεκίνησε πιλοτικά σε δέκα αθλήτριες και θα επεκταθεί και στα εκολαπτόμενα ταλέντα των ακαδημιών της ομάδας.
Η κυρία Παπαναστασίου θα βρίσκεται κοντά στον Σύλλογο και τις αθλήτριες, εξελίσοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προπονητική και αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ