1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2015 16:44

Νίκη Μεσσηνιακού και καθυστέρηση λόγω... αποδυτηρίων

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πήρε χθες το απόγευμα στο Κλειστό ο Μεσσηνιακός, σε βάρος του Απόλλωνα Πάτρας.
Ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα νεανική, ουσιαστικά με σύνθεση κορασίδων, που δίνει μάχη παραμονής στην Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων υπογραμμίστηκε από το 1ο σετ, το οποίο κέρδισαν οι «πράσινες» με 25-7, ενώ στη συνέχεια η Γωγώ Σουρή έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νεαρότερα κορίτσια της ομάδας.

Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα προκάλεσε το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν βρήκε διαθέσιμα αποδυτήρια για να αλλάξει, αφού τα χρησιμοποιούσαν οι παίκτριες του Σπαρτιατικού που αγωνίστηκαν νωρίτερα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Μεσσηνιακός διέθεσε τελικά τα δικά του, με τους υπεύθυνους των «πρασίνων» να ζητούν λύση στο θέμα που δεν προκύπτει για πρώτη φορά.

Τα σετ: 3-0 (25-7, 25-18, 25-20)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σουρή): Μπέση, Εξηνταβελώνη, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Σκλήρη, Ραμούνδου/ Σαμπάτη (λ), Κουτσουροπούλου, Αντωνοπούλου, Δολγύρα
ΑΠΟΛΛΩΝ(Σπυρόπουλος): Κανελλοπούλου, Παπαγιάννη, Γιαννοπούλου, Παΐσιου, Φαλτσέτα, Σουβαλιώτη/ Κακαφώνη (λ), Αρβανιτοπούλου, Μπακλέση

Tharrosnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ