1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-12-2014 22:15

«Σέρβιρε» τη νίκη ο ΓΣ Χαλανδρίου

Ο ΓΣ Χαλανδρίου νίκησε με 3-1 στο ντέρμπι με τον πληγωμένο Ακρίτα Καλαμάτας για την 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α2 γυναικών. Στον αγώνα που έγινε στο κλειστό του Παπάγου ο Ακρίτας παρατάχθηκε με ελλείψεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος και με εντυπωσιακό σερβίς πήρε εύκολα το πρώτο σετ.


Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενες παρουσίασαν μια καλύτερη εικόνα, ωστόσο το Χαλάνδρι ήταν αυτό που επικράτησε στις λεπτομέρειες. Το τελικό 25-23 έδωσε την εντύπωση στο τρίτο σετ θα είχαμε μεγάλο ντέρμπι, όπως τελικά έγινε. Με το σερβις της Γκόγκου, το Χαλάνδρι έφτασε μια ανάσα από το 3-0 καθώς προηγήθηκε με 23-18, αλλά ο Ακρίτας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με την Ορφανέα να πιέζει την υποδοχή των αντιπάλων, ισοφάρισε σε 23-23. Το Χαλάνδρι έχασε το ματς μπολ στο 24-23 και ο Ακρίτας εκμεταλλεύτηκε το 5ο δικό του. Όμως οι «πράσινες» ήταν καλύτερες και με το σερβις τους να κάνει τη διαφορά έφτασαν στο τρίποντο.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-23, 28-30, 25-21)

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ατσιδαύτης): Μαστοράκη, Σκορδίλη, Καραχάλιου, Τσαρακλή, Μαγκανάρη, Μαβιλίδη, Τσουμή (λ) / Γκόγκου, Γκότζη
ΑΚΡΙΤΑΣ (Ξεροβάσιλας): Πανταζοπούλου, Βεδούση, Χάσκου, Νικολακοπούλου, Κουκούτση, Ορφανέα, Παυλέα (λ) / Μπούνα (λ), Ιωσηφίδη, Κατσόγιαννη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ