1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2014 11:32

Πρώτη συνάντηση στη Μεσσαρά

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Βόλλεϋ Γυναικών του Γ.Α.Σ. Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/08/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Φαιστού.

Η ομάδα συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α'2 Εθνικής Κατηγορίας. Οι επίσημοι αγώνες αναμένονται να ξεκινήσουν στις 19 Οκτωβρίου 2014. Η ομάδα της Μεσσαράς συμμετέχει στον 1ο Όμιλο (από τους 3 συνολικά) δίνοντας διπλούς αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες του Ομίλου, οι οποίες είναι οι: Γ.Σ. Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Ζηρίνειος Α.Ο.Ν., Α.Ο. Ηλυσιακός, Γ.Σ.Κ. Ηρακλής, Α.Σ.Π. Θέτις, Α.Σ. Ιωνικός, Α.Σ. Παγγεραγωτικός, Α.Ο. Παλλήνη, Γ.Σ. Πανιώνιος, Ν.Α.Ο. Σούδας και Α.Ο. Τραχώνων. (εκκρεμεί η απόφαση για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τα Βριλήσσια στην Α'1 μετά την πρόσφατη απόσυρσή τους..). Ο πρωταθλητής κάθε ομίλου ανεβαίνει στην Α'1, ενώ οι 2 τελευταίοι κάθε ομίλου υποβιβάζονται.

Τις Μεσσαρίτισσες θα προπονεί για άλλη μια χρονιά ο Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος ανανέωσε για άλλη μια χρονιά τη συνεργασία του με την ομάδα. Το roster της ομάδας είναι αρκετά ανανεωμένο με πέντε νέες αθλήτριες να κατηφορίζουν στα νότια, ταλαντούχες αθλήτριες από τα μικρότερα τμήματα να ενσωματώνονται στην 1η ομάδα ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις, παρά το σχεδιασμό της διοίκησης - και τις άκαρπες προσπάθειές της - για διατήρηση στο έπακρο της περυσινής ομάδας και περαιτέρω βελτίωσή της. Νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι οι Μιρέλλα Σύλλα, Κωνσταντίνα Νιάνιου, Βανέσσα Θαλασσινού-Λίσλεβαντ, Ευτυχία Μιχαήλ και Νίνα Κατερίνη, οι οποίες αναμφίβολα αποτελούν σημαντικές προσθήκες. Το roster συμπληρώνουν οι Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Σοφία Αποστολάκη, Πελαγία Στρατάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Νεκταρία Καραμανιτάκη, Στέλλα Πηρουνάκη, Κωνσταντίνα Χατζηδάκη, Ειρήνη Πωλιουδάκη και Κατερίνα Κακοδειπνάκη.

Το παρόν στην πρώτη συνάντηση έδωσαν όλες οι αθλήτριες της φετινής ομάδας και αρκετά μέλη του Συμβουλίου. Τον καθιερωμένο Αγιασμό, ακολούθησε ομιλία του κ. Ιωάννου στις παίκτριες σχετικά με την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και τον προπονητικό σχεδιασμό.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε αναλυτικά δηλώσεις του προπονητή κ. Ιωάννου, μελών του συμβουλίου, αθλητριών του Συλλόγου και να δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση στο Κλειστό του Δήμου Φαιστού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ