1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2024 21:25

Παπαφωτίου, Φλιάκου, Φουμάκη, Ξανθοπούλου, Τσοχατζή, Xριστοδούλου : Καραμπόλες με πασαδόρους

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με πασαδόρους με κύρια πρόσωπα τις Παπαφωτίου, Φλιάκου, Φουμάκη, Ξανθοπούλου και άλλα κορίτσια...

H Aθηνά Παπαφωτίου όλα δείχνουν ότι  θα μείνει για τέταρτη σερί χρονιά στον Παναθηναϊκό (συνολικά πέμπτη), αλλά όπως κάθε χρόνο η ανανέωση της συνεργασίας τους θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, για προσωπικούς λόγους της 35 χρονης πασαδόρου. Κάθε χρόνο λέει σε κάθε ενδιαφερόμενο "θα τα πούμε μετά τη λήξη της περιόδου, προτεραιότητα έχει ο σύλλογος μου". Έτσι είπε πέρυσι στον Ολυμπιακό, έτσι φέτος στην ΑΕΚ, διαπραγματεύτηκε σκληρά ως συνήθως και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν τα χέρια την περασμένη εβδομάδα.

Στον Παναθηναϊκό συμφώνησαν και με την Φλιάκου, προέκυψε όμως η Τάνη  και  την προτίμησαν με αποτέλεσμα να μείνει μετέωρη η πρώην παίκτρια της Λαμίας και να πηγαίνει τελικά στην ΑΕΚ ως δεύτερη πασαδόρος, πίσω από την γιαπωνέζα Άκι Μόμι. Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου θα παίζει του χρόνου στην Ιταλία ως δεύτερη πασαόρος του Μιλάνου. Με την ΑΕΚ συζήτησε και η Μαρίνα Τσοχατζή, αλλά το πρόσθετο έξοδο του σπιτιού έφερε την Φλιάκου. Η Τσοχατζή απέρριψε την πρόταση της Πρέβεζας(πήρε την Κοντονάσιου) και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα της την Θεσσαλονίκη.

Η πρώην πασαδόρος του Παναθηναϊκού   Θεοδώρα Φουμάκη  είχε πρόταση από το Μαρκόπουλο, προτίμησε όμως τον ΖΑΟΝ από τον Ηλυσιακό για να παίζει. Είναι θέμα χρόνου να αναδειχθεί μέσω των συνεχόμενων παιχνιδιών και να χτυπήσει την πόρτα μεγάλων ομάδων και της Εθνικής. Το ταλέντο της δεν αξιοποιήθηκε ως τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες στον ΖΑΟΝ με προπονητή τον Μυτσκίδη μπαίνει ο Μυτιληναίος και την επόμενη περίοδο θα υπάρχει ο στόχος της άνοδου.

Τα Πεύκα ψάχνουν ξένη πασαδόρο με κριτήρια, χωρίς να κλείνουν την πόρτα στην Δρακουλίδου, ενώ η Ξανθοπούλου περιμένει τον Άρη, την μοναδική ομάδα της Volley League  όπου δεν κουνιέται φύλλο, έχει όμως πρόταση και από την Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ετοιμάζεται για  deal  με χορηγούς, για να πληρώσει και να κάνει τις προτάσεις της.

Ο ΠΑΟΚ πήρε  ως δεύτερη την Ευαγγελία Αθανασιάδη από την Ελπίδα, δίπλα στην βελγίδα Βαν Ντε Βίβερ, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τις Ντ Ιούλιο, Λάβδα, ενώ ο ΑΟ Θήρας κράτησε την  Στέλλα Χριστοδούλου. Η Θέτιδα θα παίξει με Σπικς, Γαροφαλάκη, το Μαρκόπουλο με την Αιγύπτια Σάουκι και την Σουφλέρη. Ο Πανιώνιος πήρε την Ηλιοπούλου από τον ΠΑΟΚ και θα έχει ως δεύτερη την βραζιλιάνα Τιέμι. Ο Μίλωνας θα πασάρει με την Σέρβα Γκόγκιτς που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηλυσιακό (πήρε την Βυθούλκα)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ