1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2024 21:12

Ντάλλας και Χατζηνικολάου στο κυρίως ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά στην Μπατιπάλια

Την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά κατηγορίας Futures στην Μπατιπάλια της Ιταλίας πανηγύρισαν ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν στο Νο1 του ταμπλό των προκριματικών και με δύο νίκες χωρίς απώλεια σετ έκλεισαν θέση για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αντίθετα, δεν τα κατάφεραν η Δήμητρα Μαναβή και η Λίζα Τριανταφυλλίδη που έμειναν εκτός κυρίως ταμπλό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας για το 2023 ξεκίνησαν δυναμικά την πορεία τους στην Μπατιπάλια επικρατώντας στο πρώτο τους παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς Μόντι, Ζόλι με 2-0 (21-19, 24-22) σετ, κάνοντας σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο σετ καθώς βρέθηκαν πίσω με 20-17.

Στο παιχνίδι για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό αντιμετωπίσαν τους Αιγύπτιους Ατέφ, Νασέρ και χρειάστηκαν 32 λεπτά για να τους λυγίσουν με 2-0 (21-15, 21-12) σετ.

Ντάλλας και Χατζηνικολάου περιμένουν την κλήρωση των ομίλων για να μάθουν τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή 24/5.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ