1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2018 13:34

Ροδίων Αθλησις: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια των μπαράζ ανόδου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ροδίων Αθλησις με την οποία ενημερώνει τους φίλους της για τα εισιτήρια των μπαράζ ανόδου για την Volleyleague Α1 ανδρών στο κλειστό της Ριζούπολης από 31/3-1/4.

Πιο αναλυτικά η διοίκηση του συλλόγου του σμαραγδένιου νησιού αναφέρει:

«Κατόπιν της οριστικής συμφωνίας μεταξύ όλων των ομάδων και της ΕΟΠΕ, το «Final Four» για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/3/2018 και την Κυριακή 1/4/2018 στη Ριζούπολη.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που διαμένουν σε Ρόδο ή Αθήνα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους συγκεκριμένους αγώνες ,πως μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του σωματείου προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήρια των 2 αγώνων

.Επίσης όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν αποκλειστικά για τους συγκεκριμένους αγώνες μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον είτε τηλεφωνώντας στο 2241001400 εσωτ 8 , είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο facebook ώστε να δημιουργηθεί ταξιδιωτική προσφορά για το συγκεκριμένο διήμερο»

Διαβάστηκε 713 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Τουρνουά Ανόδου Α2 Γυναικών: Ο Απολλώνιος «λύγισε» τον Αστέρα, πρώτη νίκη για Άθλεση
    Πολυ σκληρός για να πεθάνει ο Απολλώνιος καθώς στο ντέρμπι της δεύτερης  αγωνιστικής  των μπαράζ ανόδου, κοντρα στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου επικράτησε με  3-2 . Η ομάδα του Κερατσινίου έκανε άλμα ανόδου καθώς πήρε το προβαδισμα στην βαθμολογία, με δευτερη την ομάδα του Αγ.Δημητρίου.  Στον αλο αγώνα η Αθλεση επικράτησε 3-1 τον Απολλωνα Καλαματας.Απο τα τουρνουά ανεβαίνουν στην Α2, οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας.
  • Α2 Γυναικών: Το πρόγραμμα ανόδου σε Πρέβεζα και Ηράκλειο
    Στην Πρέβεζα και στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθούν από 16-20/5 τα τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών σε Βορρά και Νότο αντίστοιχα. Από τον όμιλο του Βορρά στην Α2 Γυναικών την άνοδο θα πάρουν οι 3 πρώτες ομάδες και από τον όμιλο του Νότου οι 4 πρώτες. 
  • Πανηγυρική επιστροφή της ΑΕΚ στη Volleyleague
    Μετά από τρία χρόνια απουσίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι στην Α1. Η εξαιρετική φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για την Ένωση η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό των μπαράζ τον Απόλλωνα με 3-0 σετ, στο κλειστό της Ριζούπολης, και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Volleyleague
  • Α2 ανδρών: Ο Απόλλωνας «λύγισε» το Ροδίων με σετ 76 πόντων!
    Ο Απόλλων Αθηνών έγινε η πρώτη ομάδα που θα διεκδικήσει μία θέση στη Volley League Ανδρών της επόμενης περιόδου στον Α' όμιλο της Α2 Ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ