1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-05-2014 11:28

Αγωνία για το μέλλον του Ερμή Πατρών

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε πλήρη αδράνεια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία έχει σταματήσει οριστικά και τις προπονήσεις οι όποιες συνεχίστηκαν για πολύ λίγο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε στάση αναμονής ώστε να περάσουν οι μέρες και ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν να πάρουν αποφάσεις για τη νέα σεζόν.
Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αφού υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως ορισμένοι έχουν εκφράσει την διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα με χορηγούς και άλλοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να αγοράσουν το τμήμα βόλεϊ.

Βέβαια επειδή όλα αυτά προς το παρόν είναι σε επίπεδο φημών, οι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για να δουν ποια θα είναι η ομάδα που θα ανέβει (ο Απόλλων Πατρών ή ο Κόροιβος Αμ.), ποιες θα είναι οι προϋποθέσεις από την Ε.Ο.ΠΕ για το νέο πρωτάθλημα. και στη συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Πηγή: achaiasports.gr
Διαβάστηκε 1076 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link Ο ΜΑΝΤΗΣ Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 11:56 posted by Ο ΜΑΝΤΗΣ

    Εγω θα σας πω τι θα γινει.Τον Ερμη θα τον αναλαβουν δυο πληγωμενοι ΑΕΤΟΙ. Ο αγγελοπουλος ( ετσι τον ειχε αποκαλεσει ο μακρης οταν αναλαβε προπονητης στη Π.Γ.Ε. Υποτιθεται τον ειχαν λαβωσει στην Ε.Α.Π.) Και ο επισης λαβωμενος αετος πρωην Γενικος Γραμματεας της Ενωσης ( Ηταν ο πιο ΜΑΚΡΗβιωτερος παραγοντας στη πελοποννησο και τον λαβωσαν και αυτον πριν μερικες μερες στην ΕΣΠΕΠ) ΟΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...... Εμεις θα κοιταμε απο ΜΑΚΡΗα......

  • Comment Link Γνώστης Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 10:56 posted by Γνώστης

    Ο Αγγελόπουλος θέλει να πάρει την Ερμή για να παίξει τα κομπλεξ του απέναντι στους Ρουμελιωταίους.
    Ο χριστόπουλος επίσης θέλει να πάρει τον Ερμή για να μην τον πάρει ο Αγγελόπουλος.
    Οι Ρουμελιωταίοι μπαίνουν σφήνα για να μην τον πάρει κανένας ή να τον πάρει ακριβά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ