1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2013 11:12

Η Ορεστιάδα, 3-0 τον Έβρο Σουφλίου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Ορεστιάδα νίκησε με 3-0 (25-17, 25-15, 26-24) τον Έβρο Σουφλίου για το τουρνουά προς τιμήν της μνήμης του Νίκου Σαμαρά.

Μ πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη κατάφερε εύκολα να ανοίξει μια διαφορά της τάξης των 8 πόντων στο 6-14 καθώς μπλοκ, υποδοχή και τελειώματα δούλεψαν άψογα, έως τη στιγμή που χάλασε η υποδοχή για τους πράσινους και το Σουφλί μείωσε σε 16-20. Όμως ο Α.Ο.Ο τελείωσε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ όλα πήγαν άψογα για τους «πράσινους» και κατάφεραν εύκολα να το κατακτήσουν με 15-25.

Στο τρίτο σετ η αλλαγή του Δούλια στη θέση του Βλασσακίδη έδωσε την ευκαιρία στον Έβρο να κάνει το παιχνίδι του και να προηγηθεί με 15-13 και 23-20 στη συνέχεια, για να έρθει η Ορεστιάδα, να δείξει το μέταλλο της μεγάλης ομάδας και να πάρει και το τρίτο σετ με 24-26.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης, Λιαλιάρης, Τσιαμίτας, Κίτσιος, Μούχλιας, Μπιστίνας Ι. Πατσιάς Κ. (λ), / Μητσιάρης, Πατσιάς Κ. Μπιστίνας Π.
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Νίκος Αντωνιάδης): Βλασακίδης, Προδρομίδης, Δημητρούδης, Διαμαντίδης, Ποτολίδης, Κων/νίδης(Λ) Κεμανεντζής, Καρδαμανίδης, Κοφίδης, Νένογλου, Σκαρλατίδης, Δούλιας, Ράζιελης, Πεντίδης
Διαβάστηκε 625 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ