1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2024 22:09

Ο ΠΑΟ περιμένει την Κωνσταντίνου, η ΑΕΚ την Πολυνοπούλου

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ρόστερ του και περιμένει την απάντηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου, ενώ η ΑΕΚ κρέμεται από τα χείλη της Ιωάννας Πολυνοπούλου.

O Παναθηναϊκός θέλει ως τρίτη ακραία την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, με τέταρτη την Βλαχάκη που λογίζεται και ως δεύτερη διαγώνιος. Η Μανωλίνα όπως και πρόπερσι αργεί να αποφασίσει, την προηγούμενη φορά χρειάστηκε ενάμιση μήνας για να πάει στην Ολυμπιάδα Nεάπολης,  απόπου έχει πολύ καλή πρόταση και δεν μπορεί να την φτάσει ο Παναθηναϊκός.Πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει στην Κύπρο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα...

Η ΑΕΚ  με δυο ξένες ακραίες πρέπει να στηριχτεί σε ελληνίδες κεντρικές και μέχρι τώρα έχει μόνο την Αγγελική Καββαδία. Έκανε προτάσεις στις Σιρίνινα, Πολυνοπούλου, αλλά τα κορίτσια ζητούν  γενναίες προκαταβολές και οι μάνατζερ τους τα χρωστούμενα περασμένων χρόνων. Αν επομένως δεν πληρώσει η "Ένωση" παλιές οφειλές δεν θα ξεκολήσσουν οι μεταγραφές. Η Πολυνοπούλου απέρριψε τις προτάσεις της Θέτιδας και των Πεύκων και περιμένει την ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ