1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-08-2013 12:54

Παπανικολάου στον ΑΓΣΙ

Η ενίσχυση του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων συνεχίζεται και έτσι μετά τον πασαδόρο Δημήτρη Δημητριάδη, η ομάδα του Βασίλη Θεοδωράκη ανακοίνωσε με την απόκτηση του κεντρικού Νίκου Παπανικολάου. Ο παίκτης είναι 20 ετών έχει ύψος 1.98 και πέρσι αγωνιζόταν στην Φ.Ε.Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση του ΑΓΣΙ:

Στο δυναμικό της ανδρικής μας ομάδας εντάχθηκε ο Νίκος Παπανικολάου που μέχρι πέρυσι φορούσε τη φανέλα της ΦΕΙ. Άλλη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας που με το τρόπο αυτό ενισχύεται ενόψει του δύσκολου φετινού πρωταθλήματος της Α2 των Ανδρών. Ο 20χρονος (8/5/93) κεντρικός, ύψους 1.93, αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα της ΦΕΙ.

Ο Νίκος Παπανικολάου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΓΣΙ:

Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και την ένταξή μου στο δυναμικό του Συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και εγώ στην οικογένεια του ΑΓΣΙ και μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ