1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2019 12:00

Κατερίνα Οικονόμου: «Όλοι στον Πανιώνιο περιμένουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην Α2»

Συνεχίζεται με ένταση αλλά και αρκετή διάθεση, η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου κάτω από τις οδηγίες της Κατερίνας Οικονόμου η οποία παρέμεινε στον πάγκο για δεύτερη σεζόν, γεγονός που σας είχε προαναγγείλει το Volleynews.gr από τις 20/6.

Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε πέρυσι τους «κυανέρυθρους»  μέχρι τα πλέι οφ ανόδου για την Volleyleague και φιλοδοξεί να επαναλάβει την περυσινή πορεία, σχολίασε για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019 – 2020 στο panionios.gr:

«Εύχομαι υγεία, καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ιστορικού! Στόχος της ανδρικής ομάδας τη φετινή σεζόν, είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Μέσα από σωστή δουλειά , καλό κλίμα και διάθεση για το καλύτερο πιστεύω ότι η ομάδα θα αποδώσει το μέγιστο δυνατό. Προσδοκούμε εγώ και οι αθλητές μου να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας!»

Το φετινο ρόστερ του Πανιωνίου αποτελούν:

Νίκος Κούνας, Μάριος Βλαβιανός, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μιχάλης Λιόντας, Δημήτρης Χατζηνικολάου, Δημήτρης Σιώπης, Γιάννης Τασάκος, Νίκος Δημόπουλος, Διαμαντής Μαυραγάνης, Στέλιος Κουτσούρης, Στράτος Καραγρηγορίου, Γιάννης Τσάμης, Γιώργος Καρτάλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ