1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2014 15:03

Τον «ταρακούνησε» αλλά δεν τον νίκησε

Στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς ο Ηρακλής, επικράτησε με 3-2 της Νίκης στο Αιγίνιο, έκανε το έξι στα έξι και πλέον απολαμβάνει μόνος την κορυφή του τρίτου ομίλου.
Οι «κυανόλευκοι» μπορούσαν να πάρουν και το τρίποντο, καθώς βρέθηκαν μπροστά με 2-0, με το Αιγίνιο να μην τα παρατάει και να οδηγεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Σε εκείνο το σημείο ο Παλέντζας πήρε πάλι το όπλο του και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη (15-10).

Διαιτητές: Μπουγιούκας, Μπελλος

Τα σετ: 2-3 (16-25, 16-25, 25-19, 25-23, 10-15)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Πέτροβιτς): Γεωργόπουλος Β., Παράσογλου, Παπάζογλου, Γκορίδης, Λαμπρινός, Βουλκίδης / Ιωαννίδης–λ, Κιοσσές, Παπαλεξίου, Γεωργόπουλος Α..

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Παλέντζας, Κολτσιάκης, Γάτσης, Στεφανίδης, Τσολάκος, Μποζίδης / Ρωμαλίδης-λ, Τσιράκης –λ, Μούχλιας, Ηλίας

3 σχόλια

  • Comment Link Ioannis Pappas Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 03:22 posted by Ioannis Pappas

    Αυτές τις απορίες μπορείτε να τις απευθύνετε και στο προπονητικό σας δυναμικό που δήλωσε, μέσες άκρες, πως η άνοδος του Ηρακλή θα σημάνει και ένα αντίπαλο δέος για τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα [..] σε αυτή τη χώρα "ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή".

  • Comment Link coppervet Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 22:26 posted by coppervet

    Απάντηση δε θα πάρεις φίλε μου!Να σε κοροϊδεύουν όμως τόσο εμφανώς,είναι επίτευγμα.Αθλιότητα σ'όλο της το μεγαλείο....

  • Comment Link ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 18:01 posted by ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ

    ξανακάνω το ίδιο ερώτημα. Υπάρχει άνθρωπος στον Ηρακλή που δηλώνει παράγοντας-αφού διοίκηση δεν υπάρχει ως γνωστόν-που μπορεί να μας πει ξεκάθαρα αν η ομάδα στην περίπτωση που αγωνιστικά ανέβει στην Α1 θα πάιξει τελικά στην Α1; Άντε ρε τσακαλάκια αν μπορείτε βγείτε κι ενημερώστε τον κόσμο. Απορία: γιατί ρε κοροιδεύετε τον κόσμο και του μιλάτε για άνοδο, τρένα και ότι χαζομάρα σας έρχεται; Απλή η ερώτηση, βγείτε κι απαντήστε αν μπορείτε. Α και οι οπαδοδημοσιογραφάρες κόψτε κάτι, μας φλομώσατε στο παραμύθι. Άξιοι γι αυτό κατάντησε ο Ηρακλής εκεί που κατάντησε.Όλοι οι ηρακληδείς που έχουμε μάθει να πληρώνουμε κι όχι να απαιτούμε σαν κάτι άλλους που σας στηρίζουν, περιμένουμε απάντηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ