1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2022 19:07

Τσιόγκα-Τερζόγλου: «Στον ΠΑΟΚ δενόμαστε όλο και περισσότερο»

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς, μίλησε η διεθνής κεντρική του Δικεφάλου, Κική Τερζόγλου. Ακόμη αναφέρθηκε για τα φιλικά με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και για την ετοιμότητα της ομάδας.

Μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά, η ομάδα είναι πολύ δεμένη, υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα. Εκτιμούμε ότι ο προπονητής άφησε όσες ήμασταν στην εθνική να ξεκινήσουμε αργότερα και πλέον έχουμε μπει στους ρυθμούς του.

Ακόμη βρισκόμαστε σε προετοιμασία και τέτοια ματς θα μας βοηθήσουν να δεθούμε. Γενικά δουλεύαμε πολύ σκληρά», δήλωσε η 19χρονη βολεϊμπολίστρια στο κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Για τη πορεία της προετοιμασίας μίλησε η αθλήτρια και η επίσης διεθνής κεντρική, Ανδρομάχη Τσιόγκα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε « Το κλίμα ανάμεσα στις παίκτριες είναι εξαιρετικό, και οσο περνάει ο καιρός, η ομάδα «δένεται» όλο και περισσότερο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ