1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2022 00:17

ΑΟ Λαμίας: Δυνάμωσε εντυπωσιακά στο κέντρο με Ήλια Ρωσσιάδου

Εντυπωσιακή ενίσχυση για το κέντρο του ΑΟ Λαμίας με την απόκτηση της 23 χρονης κεντρικής (1μ90), Ήλιας Ρωσσιάδου που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το  Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 ανακοινώνει μια νέα μεταγραφή , τη νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια Ρωσσιάδου ΄Ηλια με ύψος 1,90μ., στη θέση της κεντρικού ενισχύοντας το μπλοκ της ομάδας. Η αθλήτρια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Μαρτίου 1999 , η οποία ξεκίνησε το βόλεϊ στη ΧΑΝΘ σε ηλικία 13 ετών, συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες κορασίδες – παγκορασίδες -νεάνιδες  και κλήθηκε στην εθνική U18 (2014 -2016).

Για τις επόμενες δύο αθλητικές περιόδους πλαισίωσε την γυναικεία ομάδα, όπου και πανηγύρισε την άνοδό της στην pre league (2018). Τα δύο τελευταία χρόνια (2020 -2022) αγωνίστηκε στον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ.  Είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
       

 Η Ήλια μετά την συμφωνία με την ομάδα μας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ φέτος με την φανέλα του Α.Ο.Λ ΑΜΙΑΣ 2013. Αναμένω την έναρξη της σεζόν με ενθουσιασμό και αμέριστη όρεξη για δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη της σε εμένα και για  την ευκαιρία που μου δόθηκε να συμβάλω κι εγώ στην επιτυχημένη της πορεία. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές επιτυχίες’’.
        Το Δ.Σ.του Α.Ο.Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Ήλια και της εύχεται υγεία και πολλές διακρίσεις με την την ομάδα μας!»

ΑΟ Λαμίας ρόστερ

Πασαδόροι: Άννα Μέμπους (Ολλανδία)

Κεντρικές: Ρωσιάδου Hλια

Διαγώνιοι: Περέιρα Ελόιζα (Βραζιλία)

Ακραίες: Κάρολιν Λίβινγκστον (Καναδάς), Γκόλτσιου Γεωργία, Κτιστάκη Κατερίνα

Λίμπερο: Γεωργιάδου Ευδοξία

Προπονητής: Ηλίας Αγγέλης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ