1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2018 14:33

Ο ΑΟ Θήρας φιλικό 3-1 τον Πορφύρα

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την Volley League γυναικών, ο Α.Ο. Θήρας ταξίδεψε στον Πειραιά για τα δύο τελευταία του φιλικά προετοιμασίας.

Το πρώτο τεστ της ομάδας της Σαντορίνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς επικράτησε σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό επί του Πορφύρα με 3-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο του «Παναγιώτης Σαλπέας» που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην βασική σάλα του κλειστού γηπέδου του Πειραιά.

Ο Μπράνκο Γκάιτς είχε την ευκαιρία να συνεχίσει για άλλο ένα παιχνίδι κάποιες δοκιμές, με τις φιλοξενούμενες να δείχνουν την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα στο ρόστερ της και τον Σέρβο τεχνικό να βλέπει στο παρκέ αρκετά από αυτά που θέλει να δει κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχοντας απέναντι του ένα νεανικό αλλά μαχητικό σύνολο που διαθέτει η ομάδα του Πορφύρα.

Για τον Α.Ο. Θήρας ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα οι Ξανθοπούλου, Μερτέκη, Καλανταρίδου, Καραφουλίδου, Φιλντ – Καλατάντζε και λίμπερο η Αρτακιανού, ενώ αρκετό χρόνο πήρε και η Βασιλική Κοσμίδου.Tην αποστολή συμπλήρωσαν οι Πίλεπιτς - Εμμανουηλίδου που δεν αγωνίστηκαν για λόγους ξεκούρασης, αλλά και η Megan Cyr που ενσωματώθηκε στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες και ίσως αγωνιστεί για λίγο στο σημερινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία τα σετ :19-25, 26-24, 16-25,14-25

Το αποψινό φιλικό απέναντι στον Κυπελλούχο Ευρώπης και νταμπλούχο Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 19:30 στο «Μελίνα Μερκούρη», σε μια επανάληψη του φιλικού της προηγούμενης εβδομάδας.

Πηγή: neasantorinis.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ